Іван Крулько: Парламент має обрати сильного прем’єр-міністра - «Общество» » «Новости Дня»
Donaldson
Опубликовано: 15:27, 11 апреля 2019
Общество / Украина

Іван Крулько: Парламент має обрати сильного прем’єр-міністра - «Общество»

Після 31 березня два кандидати у президенти говорять лише про другорядні питання і забули про Україну та людей, адже діють за сценаріями, написаними не в Україні. Таке переконання висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ток-шоу «Український формат» на телеканалі NewsOne. Парламентарій закликав кандидатів та їхні команди переходити до конструктивної дискусії, а не перетворювати країну у шоу та цирк. «Досить дебатів про дебати! Хочете зібратись поговорити? То зберіться, де завгодно, і нарешті дайте відповіді
Іван Крулько: Парламент має обрати сильного прем’єр-міністра - «Общество»
Іван Крулько: Парламент має обрати сильного прем’єр-міністра - «Общество»

Після 31 березня два кандидати у президенти говорять лише про другорядні питання і забули про Україну та людей, адже діють за сценаріями, написаними не в Україні.


Таке переконання висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ток-шоу «Український формат» на телеканалі NewsOne.


Парламентарій закликав кандидатів та їхні команди переходити до конструктивної дискусії, а не перетворювати країну у шоу та цирк.


«Досить дебатів про дебати! Хочете зібратись поговорити? То зберіться, де завгодно, і нарешті дайте відповіді на прості питання: як люди житимуть після 21 квітня, як перемогти агресора, об'єднати країну, вивести її з бідності, корупції, зробити сильною. Припиніть робити із країни цирк та роз'єднувати її! Бо від цих розмов країна лише слабшає», - сказав він.


За словами Івана Крулька, у цій виборчій кампанії Юлія Тимошенко - єдина поступила як відповідальний європейський політик та державний діяч. Вона не стала піднімати людей і виводити на вулиці, хоча знала про фальсифікації, зауважив Іван Крулько.


«Юлія Тимошенко розуміла, що країна у надзвичайно важкому стані та розхитувати ситуацію в країні - це добивати її. Тому вона поступила мудро. І це було по-європейськи. На прес-конференції 2 квітня Юлія Тимошенко заявила, що приймає вибір людей і що боротьба за демократичну Україну продовжується», - сказав заступник Голови партії.


Іван Крулько звернув увагу на те, що Юлія Тимошенко як справжній лідер одразу продовжила роботу над Новим курсом України, національними стратегіями та законами, потрібними для країни, щоб до парламентських виборів спробувати втілити зміни у життя.


«Вона абсолютно правильно зробила. Бути учасником шоу - це принижувати країну і дискредитувати посаду президента», - продовжив парламентарій.


Окрім того, заступник Голови партії зазначив, що хто б не став президентом, парламент має створити баланси і зняти безконтрольність із президента, сформувати уряд народної єдності і обрати сильного прем'єр-міністра.


ba.org.ua


...

Після 31 березня два кандидати у президенти говорять лише про другорядні питання і забули про Україну та людей, адже діють за сценаріями, написаними не в Україні. Таке переконання висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ток-шоу «Український формат» на телеканалі NewsOne. Парламентарій закликав кандидатів та їхні команди переходити до конструктивної дискусії, а не перетворювати країну у шоу та цирк. «Досить дебатів про дебати! Хочете зібратись поговорити? То зберіться, де завгодно, і нарешті дайте відповіді на прості питання: як люди житимуть після 21 квітня, як перемогти агресора, об'єднати країну, вивести її з бідності, корупції, зробити сильною. Припиніть робити із країни цирк та роз'єднувати її! Бо від цих розмов країна лише слабшає», - сказав він. За словами Івана Крулька, у цій виборчій кампанії Юлія Тимошенко - єдина поступила як відповідальний європейський політик та державний діяч. Вона не стала піднімати людей і виводити на вулиці, хоча знала про фальсифікації, зауважив Іван Крулько. «Юлія Тимошенко розуміла, що країна у надзвичайно важкому стані та розхитувати ситуацію в країні - це добивати її. Тому вона поступила мудро. І це було по-європейськи. На прес-конференції 2 квітня Юлія Тимошенко заявила, що приймає вибір людей і що боротьба за демократичну Україну продовжується», - сказав заступник Голови партії. Іван Крулько звернув увагу на те, що Юлія Тимошенко як справжній лідер одразу продовжила роботу над Новим курсом України, національними стратегіями та законами, потрібними для країни, щоб до парламентських виборів спробувати втілити зміни у життя. «Вона абсолютно правильно зробила. Бути учасником шоу - це принижувати країну і дискредитувати посаду президента», - продовжив парламентарій. Окрім того, заступник Голови партії зазначив, що хто б не став президентом, парламент має створити баланси і зняти безконтрольність із президента, сформувати уряд народної єдності і обрати сильного прем'єр-міністра. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика