Шустер повертається в Україну - «Общество» » «Новости Дня»
Morrison
Опубликовано: 15:08, 06 мая 2019
Общество / Украина

Шустер повертається в Україну - «Общество»

У Київ 6 травня повертається телеведучий Савік Шустер, відомий по ток-шоу, що виходили на різних українських телеканалах в 2005-2016 роках. Про це повідомляє Страна з посиланням на джерело. Савік Шустер...
Шустер повертається в Україну - «Общество»
Шустер повертається в Україну - «Общество»

У Київ 6 травня повертається телеведучий Савік Шустер, відомий по ток-шоу, що виходили на різних українських телеканалах в 2005-2016 роках.
Про це повідомляє Страна з посиланням на джерело.



Савік Шустер має намір провести переговори про новий телепроект в Україні на одному з новинних телеканалів, а також прозондувати питання щодо своїх кримінальних справ.
«Він заїде, подивиться і прийме рішення - повертатися чи йому в Україні. У тому числі це буде залежати від того, які перспективи у сфабрикованих проти нього кримінальних справ, які все ще не закриті», - повідомило джерело.



За його словами, слідчий не закриває їх, незважаючи на рішення Верховного суду. Раніше повідомлялося, що Верховний суд стягнув 13 млн штрафу з студії Савіка Шустера.
У грудні 2016 року телеканал Шустера 3s.tv оголосив про припинення роботи через фінансові труднощі. На цьому діяльність журналіста в Україні тимчасово припинилася. Перед цим у Шустера були проблеми з дозволом на роботу.


zik.ua


...

У Київ 6 травня повертається телеведучий Савік Шустер, відомий по ток-шоу, що виходили на різних українських телеканалах в 2005-2016 роках. Про це повідомляє Страна з посиланням на джерело. Савік Шустер має намір провести переговори про новий телепроект в Україні на одному з новинних телеканалів, а також прозондувати питання щодо своїх кримінальних справ. «Він заїде, подивиться і прийме рішення - повертатися чи йому в Україні. У тому числі це буде залежати від того, які перспективи у сфабрикованих проти нього кримінальних справ, які все ще не закриті», - повідомило джерело. За його словами, слідчий не закриває їх, незважаючи на рішення Верховного суду. Раніше повідомлялося, що Верховний суд стягнув 13 млн штрафу з студії Савіка Шустера. У грудні 2016 року телеканал Шустера 3s.tv оголосив про припинення роботи через фінансові труднощі. На цьому діяльність журналіста в Україні тимчасово припинилася. Перед цим у Шустера були проблеми з дозволом на роботу. zik.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика