Вадим Івченко: Нам потрібне не шоу на інавгурації президента, а перспективи розвитку країни - «Общество» » «Новости Дня»
Борислава
Опубликовано: 15:08, 06 мая 2019
Общество / Украина

Вадим Івченко: Нам потрібне не шоу на інавгурації президента, а перспективи розвитку країни - «Общество»

Українцям треба думати не про шоу під назвою «інавгурація», а про перспективи майбутнього розвитку країни та перші кроки нового президента. Про це в ефірі телеканалу ЗІК заявив народний депутат...
Вадим Івченко: Нам потрібне не шоу на інавгурації президента, а перспективи розвитку країни - «Общество»
Вадим Івченко: Нам потрібне не шоу на інавгурації президента, а перспективи розвитку країни - «Общество»

Українцям треба думати не про шоу під назвою «інавгурація», а про перспективи майбутнього розвитку країни та перші кроки нового президента.


Про це в ефірі телеканалу ЗІК заявив народний депутат від «Батьківщини» Вадим Івченко.


«Усі процедури інавгурації прописані в законі. Єдине, чого дійсно чекають від цієї події - почути в промові новообраного президента його бачення подальшого курсу України. Йому вже потрібно вкладати зміст у свої виступи. Адже за весь час, який пройшов після виборів, так ніхто і не розуміє, яким є бачення Зеленського зовнішньої та внутрішньої політики, антикорупційної сфери, інших галузей, у яких президент за Конституцією має вирішальний вплив», - сказав політик.


Вадим Івченко зазначив, що не потрібно робити з цієї інавгурації «шоу, якого Україна ще не бачила». Політик також спростував закиди у навмисному затягуванні інавгурації новообраного президента.


«14 травня Верховна Рада проголосує за постанову щодо дати інавгурації. Але потрібно приблизно два тижні, аби дати час представникам міжнародної спільноти внести в графік високопосадовців терміни для відвідання цієї події в Україні. І чутки про те, що Рада навмисно затягує інавгурацію - це неправда», - наголосив народний депутат.




ba.org.ua


...

Українцям треба думати не про шоу під назвою «інавгурація», а про перспективи майбутнього розвитку країни та перші кроки нового президента. Про це в ефірі телеканалу ЗІК заявив народний депутат від «Батьківщини» Вадим Івченко. «Усі процедури інавгурації прописані в законі. Єдине, чого дійсно чекають від цієї події - почути в промові новообраного президента його бачення подальшого курсу України. Йому вже потрібно вкладати зміст у свої виступи. Адже за весь час, який пройшов після виборів, так ніхто і не розуміє, яким є бачення Зеленського зовнішньої та внутрішньої політики, антикорупційної сфери, інших галузей, у яких президент за Конституцією має вирішальний вплив», - сказав політик. Вадим Івченко зазначив, що не потрібно робити з цієї інавгурації «шоу, якого Україна ще не бачила». Політик також спростував закиди у навмисному затягуванні інавгурації новообраного президента. «14 травня Верховна Рада проголосує за постанову щодо дати інавгурації. Але потрібно приблизно два тижні, аби дати час представникам міжнародної спільноти внести в графік високопосадовців терміни для відвідання цієї події в Україні. І чутки про те, що Рада навмисно затягує інавгурацію - це неправда», - наголосив народний депутат. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика