Валентин Наливайченко: Україні вкрай не вистачає нових керівників МЗС - «Общество» » «Новости Дня»
Freeman
Опубликовано: 16:27, 19 июня 2019
Общество / Украина

Валентин Наливайченко: Україні вкрай не вистачає нових керівників МЗС - «Общество»

Головний підсумок візитів президента Зеленського до Франції та Німеччини: лідери цих країн чітко підтвердили підтримку територіальної цілісності та суверенітету України. І надалі підтримуватимуть мінський процес...
Валентин Наливайченко: Україні вкрай не вистачає нових керівників МЗС - «Общество»
Валентин Наливайченко: Україні вкрай не вистачає нових керівників МЗС - «Общество»

Головний підсумок візитів президента Зеленського до Франції та Німеччини: лідери цих країн чітко підтвердили підтримку територіальної цілісності та суверенітету України. І надалі підтримуватимуть мінський процес і нормандський формат.


За лаштунками зустрічей лишилося розуміння: зараз Україні вкрай не вистачає нових керівників МЗС та профільного комітету Ради. Це ті вагомі зовнішньополітичні інструменти, які мають у своєму розпорядженні і Франція, і Німеччина, і Росія.


Але не Україна. І тільки тому, що парламент продовжує саботувати зусилля нового президента.


До слова, це ще один доказ того, що рішення про розпуск ВР було правильним.


Валентин Наливайченко, лідер руху «Справедливість», третій номер у списку «Батьківщини», Facebook


...

Головний підсумок візитів президента Зеленського до Франції та Німеччини: лідери цих країн чітко підтвердили підтримку територіальної цілісності та суверенітету України. І надалі підтримуватимуть мінський процес і нормандський формат. За лаштунками зустрічей лишилося розуміння: зараз Україні вкрай не вистачає нових керівників МЗС та профільного комітету Ради. Це ті вагомі зовнішньополітичні інструменти, які мають у своєму розпорядженні і Франція, і Німеччина, і Росія. Але не Україна. І тільки тому, що парламент продовжує саботувати зусилля нового президента. До слова, це ще один доказ того, що рішення про розпуск ВР було правильним. Валентин Наливайченко, лідер руху «Справедливість», третій номер у списку «Батьківщини», Facebook .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика