Тимошенко - це єдиний політик, який пропоную відразу після виборів конкретні шляхи щодо покращення життя людей, - Корнійчук - «Общество» » «Новости Дня»
Руфь
Опубликовано: 20:01, 19 июля 2019
Общество / Украина

Тимошенко - це єдиний політик, який пропоную відразу після виборів конкретні шляхи щодо покращення життя людей, - Корнійчук - «Общество»

Країна втомилася від перевиборчих порожніх обіцянок. Українці хочуть почути, що саме політики будуть робити після парламентських виборів, коли остаточно втратять владу всі ті люди, які п'ять років нищіли державу...
Тимошенко - це єдиний політик, який пропоную відразу після виборів конкретні шляхи щодо покращення життя людей, - Корнійчук - «Общество»
Тимошенко - це єдиний політик, який пропоную відразу після виборів конкретні шляхи щодо покращення життя людей, - Корнійчук - «Общество»

Країна втомилася від перевиборчих порожніх обіцянок. Українці хочуть почути, що саме політики будуть робити після парламентських виборів, коли остаточно втратять владу всі ті люди, які п'ять років нищіли державу. І єдиний політик, який дає відповідь на це болюче питання, - Юлія Тимошенко.


У п'ятницю вона презентувала покроковий план дії нової парламентської коаліції «8 законів за 100 годин». Тобто швидкі механізми, які дозволять українцям за лічені години відчути покращення свого життя. Та зрозуміти - «епоха злиднів Порошенка» пішла у минуле.


Які саме законопроекти пропонує Тимошенко прийняти в перші 100 робочих годин нової Ради (та обов'язково записати їх виконання у коаліційній угоді)?


По-перше, про справедливу ціну на газ.
Він буде складатися з двох основних частин. З одного боку, газ українського видобування має постачатися виключно населенню та бюджетним установам. З іншого, гранична рентабельність має складати 30%. Відразу після початку дії цього закону ціну на газ буде знижено у два рази - до 3,6 грн за куб.


До речі, до 2014 року діяло правило щодо використання власного газу для українців. Поки Порошенко та Гройсман не вирішили заробити на населенні, збільшив тарифи у 12 разів.


По-друге, введення обов'язкового медичного страхування замість «медичного геноциду» Супрун.
Працюючим українцям страховку оплачуватимуть роботодавці, а дітям та пенсіонерам - держава. Ліки, згідно страховці, будуть безкоштовні.


По-третє, законопроект про гарантовану мінімальну пенсію не нижче прожиткового мінімуму. У 2019 році - це 3094 грн.


По-четверте, відновлення та збільшення виплат при народженні дитини ( 50 тис грн на першу дитину, 100 тис грн. -на другу, 150 тис грн. - на третю та більше).


По-п'яте, продовження мораторію на продаж сільськогосподарської землі.


За словами Тимошенко, спочатку треба у державі створити фермерський клас та ринкові ціни на землю ( як у Європі), а потім вже продавати.


По-шосте, пакет законопроектів про деофшорізацію, що дозволить наповнити бюджет для покращення життя людей (приблизно 320 млрд грн. за три роки).


По-сьоме, новий Податковий кодекс, який виведе економіку «із тіні».


А саме: заміна ПДВ податком на реалізацію, податок на прибуток - податком на виведений капітал тощо.


По-восьме, законопроект щодо не обмеження термінів покарання за корупцію у армії під час війни.


Головна мета -не дати можливість Порошенко та Ко за допомогою затягування розслідувань уникнути покарання за крадіжки у армії на протязі п'яти років.


Отже, Тимошенко - це єдиний політик, який не тільки говорить про те, що треба діяти. Але й пропоную відразу після виборів конкретні шляхи щодо покращення життя людей та відродження держави після правління «орди Порошенка». І, звісно, чим більше українців проголосує за «Батьківщину», тим сильніші важелі впливу будуть у Тимошенко для реалізації своїх законопроектів у якості голови уряду.


Дмитро Корнійчук


...

Країна втомилася від перевиборчих порожніх обіцянок. Українці хочуть почути, що саме політики будуть робити після парламентських виборів, коли остаточно втратять владу всі ті люди, які п'ять років нищіли державу. І єдиний політик, який дає відповідь на це болюче питання, - Юлія Тимошенко. У п'ятницю вона презентувала покроковий план дії нової парламентської коаліції «8 законів за 100 годин». Тобто швидкі механізми, які дозволять українцям за лічені години відчути покращення свого життя. Та зрозуміти - «епоха злиднів Порошенка» пішла у минуле. Які саме законопроекти пропонує Тимошенко прийняти в перші 100 робочих годин нової Ради (та обов'язково записати їх виконання у коаліційній угоді)? По-перше, про справедливу ціну на газ. Він буде складатися з двох основних частин. З одного боку, газ українського видобування має постачатися виключно населенню та бюджетним установам. З іншого, гранична рентабельність має складати 30%. Відразу після початку дії цього закону ціну на газ буде знижено у два рази - до 3,6 грн за куб. До речі, до 2014 року діяло правило щодо використання власного газу для українців. Поки Порошенко та Гройсман не вирішили заробити на населенні, збільшив тарифи у 12 разів. По-друге, введення обов'язкового медичного страхування замість «медичного геноциду» Супрун. Працюючим українцям страховку оплачуватимуть роботодавці, а дітям та пенсіонерам - держава. Ліки, згідно страховці, будуть безкоштовні. По-третє, законопроект про гарантовану мінімальну пенсію не нижче прожиткового мінімуму. У 2019 році - це 3094 грн. По-четверте, відновлення та збільшення виплат при народженні дитини ( 50 тис грн на першу дитину, 100 тис грн. -на другу, 150 тис грн. - на третю та більше). По-п'яте, продовження мораторію на продаж сільськогосподарської землі. За словами Тимошенко, спочатку треба у державі створити фермерський клас та ринкові ціни на землю ( як у Європі), а потім вже продавати. По-шосте, пакет законопроектів про деофшорізацію, що дозволить наповнити бюджет для покращення життя людей (приблизно 320 млрд грн. за три роки). По-сьоме, новий Податковий кодекс, який виведе економіку «із тіні». А саме: заміна ПДВ податком на реалізацію, податок на прибуток - податком на виведений капітал тощо. По-восьме, законопроект щодо не обмеження термінів покарання за корупцію у армії під час війни. Головна мета -не дати можливість Порошенко та Ко за допомогою затягування розслідувань уникнути покарання за крадіжки у армії на протязі п'яти років. Отже, Тимошенко - це єдиний політик, який не тільки говорить про те, що треба діяти. Але й пропоную відразу після виборів конкретні шляхи щодо покращення життя людей та відродження держави після правління «орди Порошенка». І, звісно, чим більше українців проголосує за «Батьківщину», тим сильніші важелі впливу будуть у Тимошенко для реалізації своїх законопроектів у якості голови уряду. Дмитро Корнійчук .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика