Війна триватиме доти, доки Порошенко та його оточення зароблятимуть на крові, - Сергій Євтушок - «Экономика» » «Новости Дня»
James
Опубликовано: 15:16, 27 февраля 2019
Украина / Экономика / Финансы

Війна триватиме доти, доки Порошенко та його оточення зароблятимуть на крові, - Сергій Євтушок - «Экономика»

Народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок закликав парламент і силові структури долучитися до створення Тимчасової слідчої комісії, яка має розслідувати корупцію Порошенка в оборонній галузі. ...
Війна триватиме доти, доки Порошенко та його оточення зароблятимуть на крові, - Сергій Євтушок - «Экономика»

Народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок закликав парламент і силові структури долучитися до створення Тимчасової слідчої комісії, яка має розслідувати корупцію Порошенка в оборонній галузі.


Коментуючи резонансне журналістське розслідування, яке засвідчило, що президент та його оточення через «Ленінську кузню» Порошенка контрабандно завозили з Росії запасні частини для українських оборонних заводів, політик обурився: «Як може закінчитися війна, коли президент заробляє на крові! Як ми можемо бути членами НАТО, якщо в армії процвітає мегакорупція!»


«Парламент має дати чітку оцінку таким діям, коли найвищі посадові особи держави заробляють мільярдні статки на крові», - переконаний народний депутат від «Батьківщини».


Він також вважає за необхідне, щоб Комітет ВРУ з питань національної безпеки і оборони зібрався на екстрене засідання та дав свої висновки щодо ситуації.


Нагадаємо, партія «Батьківщина» розпочинає у Верховній Раді збір підписів за імпічмент президента та ініціює створення Тимчасової слідчої комісії, яка має розслідувати корупцію Порошенка в оборонній галузі.




ba.org.ua


...

Народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок закликав парламент і силові структури долучитися до створення Тимчасової слідчої комісії, яка має розслідувати корупцію Порошенка в оборонній галузі. Коментуючи резонансне журналістське розслідування, яке засвідчило, що президент та його оточення через «Ленінську кузню» Порошенка контрабандно завозили з Росії запасні частини для українських оборонних заводів, політик обурився: «Як може закінчитися війна, коли президент заробляє на крові! Як ми можемо бути членами НАТО, якщо в армії процвітає мегакорупція!» «Парламент має дати чітку оцінку таким діям, коли найвищі посадові особи держави заробляють мільярдні статки на крові», - переконаний народний депутат від «Батьківщини». Він також вважає за необхідне, щоб Комітет ВРУ з питань національної безпеки і оборони зібрався на екстрене засідання та дав свої висновки щодо ситуації. Нагадаємо, партія «Батьківщина» розпочинає у Верховній Раді збір підписів за імпічмент президента та ініціює створення Тимчасової слідчої комісії, яка має розслідувати корупцію Порошенка в оборонній галузі. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика