На Буковині невідомі вчинили напад на агітатора «Батьківщини» (відео) - «Происшествия» » «Новости Дня»
Клеопатра
Опубликовано: 15:31, 03 марта 2019
Украина / Происшествия и криминал

На Буковині невідомі вчинили напад на агітатора «Батьківщини» (відео) - «Происшествия»

Уранці 3 березня у селищі Красноїльськ Сторожинецького району Чернівецької області четверо невідомих напали на агітаційний намет партії ВО «Батьківщина». Про це повідомляє прес-служба обласного...
На Буковині невідомі вчинили напад на агітатора «Батьківщини» (відео) - «Происшествия»

Уранці 3 березня у селищі Красноїльськ Сторожинецького району Чернівецької області четверо невідомих напали на агітаційний намет партії ВО «Батьківщина».


Про це повідомляє прес-служба обласного партійного осередку.


До агітатора, який почав розгортати намет у центрі селища Красноїльськ, під'їхала автівка «ауді» з іноземною реєстрацією. Четверо молодиків міцної статури стали погрожувати агітаторові - він встиг втекти й сховатися в магазині, замкнувшись зсередини. Подальші події агітатор фіксував на відеокамеру свого телефона.




Чоловіки поламали кріплення намету, порвали його, а рештки згорнули й закинули собі в машину та поїхали геть. Потерпілий агітатор і місцеві активісти ВО «Батьківщина» звернулися до правоохоронців.


«На місці події, у центрі Красноїльська, працює поліція. Представники правоохоронних органів переглядають відео з телефона, опитують свідків, планують вивчити відео з камер зовнішнього спостереження, розташованих поруч крамниць», - ідеться в повідомленні Чернівецької обласної «Батьківщини».


Партійці пов'язують цей напад з опонентами кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко.


«Очевидно, їм дуже не подобається агітація за Юлію Тимошенко. Це явна провокація напередодні її візиту до нашої області», - прокоментував подію депутат фракції «Батьківщина» в Чернівецькій облраді Степан Мітрік.


4 березня Юлія Тимошенко планує відвідати Чернівецьку область і провести мітинги в трьох районах - Новоселицькому, Хотинському й Сторожинецькому, де і вчинено зухвалий напад на агітатора «Батьківщини».


ba.org.ua



...

Уранці 3 березня у селищі Красноїльськ Сторожинецького району Чернівецької області четверо невідомих напали на агітаційний намет партії ВО «Батьківщина». Про це повідомляє прес-служба обласного партійного осередку. До агітатора, який почав розгортати намет у центрі селища Красноїльськ, під'їхала автівка «ауді» з іноземною реєстрацією. Четверо молодиків міцної статури стали погрожувати агітаторові - він встиг втекти й сховатися в магазині, замкнувшись зсередини. Подальші події агітатор фіксував на відеокамеру свого телефона. Чоловіки поламали кріплення намету, порвали його, а рештки згорнули й закинули собі в машину та поїхали геть. Потерпілий агітатор і місцеві активісти ВО «Батьківщина» звернулися до правоохоронців. «На місці події, у центрі Красноїльська, працює поліція. Представники правоохоронних органів переглядають відео з телефона, опитують свідків, планують вивчити відео з камер зовнішнього спостереження, розташованих поруч крамниць», - ідеться в повідомленні Чернівецької обласної «Батьківщини». Партійці пов'язують цей напад з опонентами кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко. «Очевидно, їм дуже не подобається агітація за Юлію Тимошенко. Це явна провокація напередодні її візиту до нашої області», - прокоментував подію депутат фракції «Батьківщина» в Чернівецькій облраді Степан Мітрік. 4 березня Юлія Тимошенко планує відвідати Чернівецьку область і провести мітинги в трьох районах - Новоселицькому, Хотинському й Сторожинецькому, де і вчинено зухвалий напад на агітатора «Батьківщини». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика