Юлія Тимошенко: Замовивши 60 млн бюлетенів, ЦВК створює можливості для фальсифікацій - «Автоновости» » «Новости Дня»
Lamberts
Опубликовано: 18:55, 04 марта 2019
Украина / Авто

Юлія Тимошенко: Замовивши 60 млн бюлетенів, ЦВК створює можливості для фальсифікацій - «Автоновости»

Те, що ЦВК замовила надрукувати на перший і другий тур виборів 60 млн бюлетенів, закладає можливість для фальсифікації голосування владою. Про це наголосила Юлія Тимошенко під час зустрічі з редакторами...
Юлія Тимошенко: Замовивши 60 млн бюлетенів, ЦВК створює можливості для фальсифікацій - «Автоновости»

Те, що ЦВК замовила надрукувати на перший і другий тур виборів 60 млн бюлетенів, закладає можливість для фальсифікації голосування владою.


Про це наголосила Юлія Тимошенко під час зустрічі з редакторами буковинських ЗМІ.


«Я вважаю, що бюлетені для першого і другого туру треба друкувати окремо. Є побоювання, що таким чином вони закладають можливість фальшувати вибори», - наголосила лідер «Батьківщини».


Вона переконана, якби президент знав, що в нього є ті рейтинги, які він собі малює, йому не треба було б купувати і фальшувати. На жаль, зазначає Юлія Тимошенко, сьогодні Порошенко всі сили кинув на побудову і вдосконалення моделей корупції та фальсифікації вибору людей.


Юлія Тимошенко нагадала, що нещодавно вона разом з іншими демократичними кандидатами в президенти підписали Меморандум за чесні вибори та протидію фальсифікаціям.


Це дасть можливість об'єднати в дільничних та окружних комісіях свої зусилля, пояснила вона.


Адже технологія влади - зареєструвати якмога більше кандидатів, щоб від їхнього імені наповнити виборчі комісії людьми, підконтрольними Порошенку, зауважила політик.


«Прикро, що так після Революції Гідності робиться. Коли люди розраховують на демократію, а отримують замість неї фальсифікат», - підсумувала Голова партії.



ba.org.ua


...

Те, що ЦВК замовила надрукувати на перший і другий тур виборів 60 млн бюлетенів, закладає можливість для фальсифікації голосування владою. Про це наголосила Юлія Тимошенко під час зустрічі з редакторами буковинських ЗМІ. «Я вважаю, що бюлетені для першого і другого туру треба друкувати окремо. Є побоювання, що таким чином вони закладають можливість фальшувати вибори», - наголосила лідер «Батьківщини». Вона переконана, якби президент знав, що в нього є ті рейтинги, які він собі малює, йому не треба було б купувати і фальшувати. На жаль, зазначає Юлія Тимошенко, сьогодні Порошенко всі сили кинув на побудову і вдосконалення моделей корупції та фальсифікації вибору людей. Юлія Тимошенко нагадала, що нещодавно вона разом з іншими демократичними кандидатами в президенти підписали Меморандум за чесні вибори та протидію фальсифікаціям. Це дасть можливість об'єднати в дільничних та окружних комісіях свої зусилля, пояснила вона. Адже технологія влади - зареєструвати якмога більше кандидатів, щоб від їхнього імені наповнити виборчі комісії людьми, підконтрольними Порошенку, зауважила політик. «Прикро, що так після Революції Гідності робиться. Коли люди розраховують на демократію, а отримують замість неї фальсифікат», - підсумувала Голова партії. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика