Асоціація «CHILD.UA» завершила черговий проект: підлітки опановували основи мистецтва мультиплікації - «Автоновости» » «Новости Дня»
Doyle
Опубликовано: 15:03, 05 марта 2019
Украина / Авто

Асоціація «CHILD.UA» завершила черговий проект: підлітки опановували основи мистецтва мультиплікації - «Автоновости»

16-28 лютого у с. Ільці, що на Івано-Франківщині, відбувся черговий проект «Galaxy Camp MULTIPLEX» для підлітків, які протягом двох тижнів опановували основи мистецтва мультиплікації. Організатор проекту - Асоціація...
Асоціація «CHILD.UA» завершила черговий проект: підлітки опановували основи мистецтва мультиплікації - «Автоновости»

16-28 лютого у с. Ільці, що на Івано-Франківщині, відбувся черговий проект «Galaxy Camp MULTIPLEX» для підлітків, які протягом двох тижнів опановували основи мистецтва мультиплікації. Організатор проекту - Асоціація «CHILD.UA», яка опікується дітьми, позбавлених батьківської опіки, дітьми із прийомних родин, шкіл-інтернатів та дитячих будинків сімейного типу, а також дітьми-переселенцями.




Асоціація «CHILD.UA» завершила черговий проект: підлітки опановували основи мистецтва мультиплікації - «Автоновости»


«Основна мета табору - розкрити підлітків через творчість. Такий вид активності - це своєрідна терапія. Діти повністю віддаються мистецтву, захоплюються, спілкуються, вчаться працювати у команді, і це допомагає їм реалізувати свої творчі здібності, дає їм надію та віру в себе. Крім того, гірське повітря та прекрасні краєвиди тільки сприяють душевному оздоровленню дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах», - зазначає голова Асоціації «CHILD.UA» Євгенія Тимошенко.


Протягом двох тижнів підлітки взяли участь у щоденних майстер-класах, де вони вчилися основам та технікам анімації, отримали можливість застосувати отримані знання на практиці, а вже наприкінці зміни команди створили власний мультиплікаційний фільм.


Протягом зимової зміни у «Galaxy Camp MULTIPLEX» із підлітками працювали психологи, а також професійна команда наставників, які допомагали дітям під час навчання та організовували їх дозвілля. Так, підлітки проводили імпровізовані концерти, тематичні вечори та вдосталь спілкувалися з однолітками.






Під час першого тижня зміни діти також відвідали водоспад Пробій, що у місті Яремче, та піднялися на гору Буковєн.






ДОВІДКА


Асоціація «CHILD.UA», що об'єднує міжнародні та всеукраїнські громадські організації, займається соціалізацією та психологічною реабілітацією дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Організація допомагає їм культурно та творчо розвиватися. Щороку Асоціація проводить близько 30 благодійних подій для 3000 дітей, які потребують допомоги.


"Вечірні Вісті"




...

16-28 лютого у с. Ільці, що на Івано-Франківщині, відбувся черговий проект «Galaxy Camp MULTIPLEX» для підлітків, які протягом двох тижнів опановували основи мистецтва мультиплікації. Організатор проекту - Асоціація «CHILD.UA», яка опікується дітьми, позбавлених батьківської опіки, дітьми із прийомних родин, шкіл-інтернатів та дитячих будинків сімейного типу, а також дітьми-переселенцями. «Основна мета табору - розкрити підлітків через творчість. Такий вид активності - це своєрідна терапія. Діти повністю віддаються мистецтву, захоплюються, спілкуються, вчаться працювати у команді, і це допомагає їм реалізувати свої творчі здібності, дає їм надію та віру в себе. Крім того, гірське повітря та прекрасні краєвиди тільки сприяють душевному оздоровленню дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах», - зазначає голова Асоціації «CHILD.UA» Євгенія Тимошенко. Протягом двох тижнів підлітки взяли участь у щоденних майстер-класах, де вони вчилися основам та технікам анімації, отримали можливість застосувати отримані знання на практиці, а вже наприкінці зміни команди створили власний мультиплікаційний фільм. Протягом зимової зміни у «Galaxy Camp MULTIPLEX» із підлітками працювали психологи, а також професійна команда наставників, які допомагали дітям під час навчання та організовували їх дозвілля. Так, підлітки проводили імпровізовані концерти, тематичні вечори та вдосталь спілкувалися з однолітками. Під час першого тижня зміни діти також відвідали водоспад Пробій, що у місті Яремче, та піднялися на гору Буковєн. ДОВІДКА Асоціація «CHILD.UA», що об'єднує міжнародні та всеукраїнські громадські організації, займається соціалізацією та психологічною реабілітацією дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Організація допомагає їм культурно та творчо розвиватися. Щороку Асоціація проводить близько 30 благодійних подій для 3000 дітей, які потребують допомоги. "Вечірні Вісті" .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика