Юлія Тимошенко провела спеціальну нараду з питань забезпечення військовослужбовців службовим житлом - «Происшествия» » «Новости Дня»
Hawkins
Опубликовано: 00:32, 10 марта 2019
Украина / Происшествия и криминал

Юлія Тимошенко провела спеціальну нараду з питань забезпечення військовослужбовців службовим житлом - «Происшествия»

Програма та її законодавче забезпечення, а також фінансові розрахунки підготовлені командою Воєнного кабінету Юлії Тимошенко. В суботу, 9 березня, Юлія Тимошенко провела...
Юлія Тимошенко провела спеціальну нараду з питань забезпечення військовослужбовців службовим житлом - «Происшествия»

Програма та її законодавче забезпечення, а також фінансові розрахунки підготовлені командою Воєнного кабінету Юлії Тимошенко.


В суботу, 9 березня, Юлія Тимошенко провела спеціальну нараду з питань забезпечення військовослужбовців службовим житлом на період проходження військової служби і власним житлом на пільгових умовах.


Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив координатор Воєнного кабінету Юлії Тимошенко Андрій Сенченко.


За підсумками наради була ухвалена концепція Програми забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України службовим житлом на період проходження військової служби і власним житлом на пільгових умовах.


Програма та її законодавче забезпечення, а також фінансові розрахунки підготовлені командою Воєнного кабінету Юлії Тимошенко.


Юлія Тимошенко поставила завдання підготувати необхідні законодавчі і нормативні акти для розповсюдження затверджених механізмів на військовослужбовців Державної спеціальної служби транспорту, Служби безпеки України, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації, Служби зовнішньої розвідки, Державної прикордонної служби, Національної гвардії і Державної служби надзвичайних ситуацій.


Презентація концепції Програми з 13 березня буде доступна на сайті www.militarycabinet.com та сторінці Воєнного кабінету Юлії Тимошенко у Facebook.


...

Програма та її законодавче забезпечення, а також фінансові розрахунки підготовлені командою Воєнного кабінету Юлії Тимошенко. В суботу, 9 березня, Юлія Тимошенко провела спеціальну нараду з питань забезпечення військовослужбовців службовим житлом на період проходження військової служби і власним житлом на пільгових умовах. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив координатор Воєнного кабінету Юлії Тимошенко Андрій Сенченко. За підсумками наради була ухвалена концепція Програми забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України службовим житлом на період проходження військової служби і власним житлом на пільгових умовах. Програма та її законодавче забезпечення, а також фінансові розрахунки підготовлені командою Воєнного кабінету Юлії Тимошенко. Юлія Тимошенко поставила завдання підготувати необхідні законодавчі і нормативні акти для розповсюдження затверджених механізмів на військовослужбовців Державної спеціальної служби транспорту, Служби безпеки України, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації, Служби зовнішньої розвідки, Державної прикордонної служби, Національної гвардії і Державної служби надзвичайних ситуацій. Презентація концепції Програми з 13 березня буде доступна на сайті www.militarycabinet.com та сторінці Воєнного кабінету Юлії Тимошенко у Facebook. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика