Повернемо мир, відродимо Донбас і захистимо переселенців, - Юлія Тимошенко - «Культура» » «Новости Дня»
Macey
Опубликовано: 15:14, 18 марта 2019
Украина / Культура

Повернемо мир, відродимо Донбас і захистимо переселенців, - Юлія Тимошенко - «Культура»

Потрібно створити достатньо потужний міжнародний фонд відродження та розвитку Донбасу, щоб відновити все те, що зруйновано, і налагодити життя переселенців. Про це Юлія Тимошенко сказала під час зустрічі...
Повернемо мир, відродимо Донбас і захистимо переселенців, - Юлія Тимошенко - «Культура»

Потрібно створити достатньо потужний міжнародний фонд відродження та розвитку Донбасу, щоб відновити все те, що зруйновано, і налагодити життя переселенців.


Про це Юлія Тимошенко сказала під час зустрічі з родинами переселенців у Святогірську на Луганщині.


«Я не бачу зараз більш екстреного завдання, ніж забезпечити і мир, і відродження, і розвиток», - наголосила лідер «Батьківщини», турбуючись про долі сімей, які через війну змушені були залишити свої оселі.




За її словами, країни-підписанти Будапештського меморандуму, які давали нам гарантії недоторканності наших кордонів в обмін на відмову України в 1994 році від третього за потужністю ядерного потенціалу світу, готові долучатися і готові створювати цей потужний фонд з розвитку Донбасу.


«Вже є домовленості. Країни розуміють, що допомога Донбасу потрібна. Я знаю настрої всіх лідерів країн-гарантів. Після перемоги ми не втратимо жодної хвилини. У нас все готово. Ми одразу ініціюємо цей процес», - запевнила вона і додала, що до кінця виборів перебуватиме в різних країнах і закріплюватиме ці домовленості.




Юлія Тимошенко також наголосила: для повернення миру в Україну потрібно посадити за стіл переговорів президентів країн-підписантів Будапештського меморандуму.


«Ми щодня розв'язуватимемо питання повернення миру. Донбас повернеться в Україну досить швидко і ми зможемо почати нормально жити. Крим - довше», - підсумувала Голова партії.



ba.org.ua


...

Потрібно створити достатньо потужний міжнародний фонд відродження та розвитку Донбасу, щоб відновити все те, що зруйновано, і налагодити життя переселенців. Про це Юлія Тимошенко сказала під час зустрічі з родинами переселенців у Святогірську на Луганщині. «Я не бачу зараз більш екстреного завдання, ніж забезпечити і мир, і відродження, і розвиток», - наголосила лідер «Батьківщини», турбуючись про долі сімей, які через війну змушені були залишити свої оселі. За її словами, країни-підписанти Будапештського меморандуму, які давали нам гарантії недоторканності наших кордонів в обмін на відмову України в 1994 році від третього за потужністю ядерного потенціалу світу, готові долучатися і готові створювати цей потужний фонд з розвитку Донбасу. «Вже є домовленості. Країни розуміють, що допомога Донбасу потрібна. Я знаю настрої всіх лідерів країн-гарантів. Після перемоги ми не втратимо жодної хвилини. У нас все готово. Ми одразу ініціюємо цей процес», - запевнила вона і додала, що до кінця виборів перебуватиме в різних країнах і закріплюватиме ці домовленості. Юлія Тимошенко також наголосила: для повернення миру в Україну потрібно посадити за стіл переговорів президентів країн-підписантів Будапештського меморандуму. «Ми щодня розв'язуватимемо питання повернення миру. Донбас повернеться в Україну досить швидко і ми зможемо почати нормально жити. Крим - довше», - підсумувала Голова партії. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика