Нещаслива Україна: у нас найнижчий рівень довіри до влади у світі - «Экономика» » «Новости Дня»
Cook
Опубликовано: 18:24, 25 марта 2019
Украина / Экономика / Финансы

Нещаслива Україна: у нас найнижчий рівень довіри до влади у світі - «Экономика»

В Україні найнижчий у світі рівень довіри населення до влади - усього 9 % . Про це свідчать результати дослідження аналітично-консультативної компанії...
Нещаслива Україна: у нас найнижчий рівень довіри до влади у світі - «Экономика»
Нещаслива Україна: у нас найнижчий рівень довіри до влади у світі - «Экономика»

В Україні найнижчий у світі рівень довіри населення до влади - усього 9%. Про це свідчать результати дослідження аналітично-консультативної компанії Gallup за 2018 рік.




Так, аналітики зазначають, що Україна другий рік поспіль демонструє такий результат. Для порівняння: за даними компанії, п'ять років тому цей показник сягав 24%. До речі, середній світовий показник - 56%.


Як з'ясували дослідники, відразу після обрання президентом Петра Порошенка довіру до влади в цілому відчували 24% українців, водночас дії Порошенка схвалювали 48%. «Проте ці надії швидко зникли, оскільки багато українців побачили, що влада не в змозі виконати вимоги учасників Майдану». Аналітики зазначили, що з 2015 року довіра не перевищувала 14%.


Минулого тижня був опублікований ще один цікавий рейтинг. Організація Sustainable Development Solutions Network під проводом ООН підготувала до Міжнародного дня щастя (20 березня) рейтинг найщасливіших країн світу. Перше місце другий рік поспіль посіла Фінляндія. У першій десятці опинились також Данія, Норвегія, Ісландія, Нідерланди, Швейцарія, Швеція, Нова Зеландія, Канада, Австрія. На останньому, 156-му місці у рейтингу - Південний Судан. Крім нього, найменш щасливими країнами стали ЦАР, Афганістан, Танзанія, Руанда, Ємен, Малаві, Сирія, Ботсвана та Гаїті.


На якому ж місці Україна? На 133-му! Ми знаходимося в рейтингу між Чадом та Ефіопією. Для порівняння: в 2013 році ми були на 87-му місці, а в 2015-му - вже на 111-му...


На які показники аналітики звертають увагу, складаючи рейтинг? В опитуваннях досліджують кілька аспектів: ВВП на душу населення, тривалість життя, рівень соціальної підтримки, масштаб корупції.


Вищезгадані показники якраз і є «найкращими» результатами п'ятиріччя правління президента Петра Порошенка. Як кажуть, без коментарів.


"Вечірні Вісті"


...

В Україні найнижчий у світі рівень довіри населення до влади - усього 9 % . Про це свідчать результати дослідження аналітично-консультативної компанії Gallup за 2018 рік. Так, аналітики зазначають, що Україна другий рік поспіль демонструє такий результат. Для порівняння: за даними компанії, п'ять років тому цей показник сягав 24%. До речі, середній світовий показник - 56%. Як з'ясували дослідники, відразу після обрання президентом Петра Порошенка довіру до влади в цілому відчували 24% українців, водночас дії Порошенка схвалювали 48%. «Проте ці надії швидко зникли, оскільки багато українців побачили, що влада не в змозі виконати вимоги учасників Майдану». Аналітики зазначили, що з 2015 року довіра не перевищувала 14%. Минулого тижня був опублікований ще один цікавий рейтинг. Організація Sustainable Development Solutions Network під проводом ООН підготувала до Міжнародного дня щастя (20 березня) рейтинг найщасливіших країн світу. Перше місце другий рік поспіль посіла Фінляндія. У першій десятці опинились також Данія, Норвегія, Ісландія, Нідерланди, Швейцарія, Швеція, Нова Зеландія, Канада, Австрія. На останньому, 156-му місці у рейтингу - Південний Судан. Крім нього, найменш щасливими країнами стали ЦАР, Афганістан, Танзанія, Руанда, Ємен, Малаві, Сирія, Ботсвана та Гаїті. На якому ж місці Україна? На 133-му! Ми знаходимося в рейтингу між Чадом та Ефіопією. Для порівняння: в 2013 році ми були на 87-му місці, а в 2015-му - вже на 111-му. На які показники аналітики звертають увагу, складаючи рейтинг? В опитуваннях досліджують кілька аспектів: ВВП на душу населення, тривалість життя, рівень соціальної підтримки, масштаб корупції. Вищезгадані показники якраз і є «найкращими» результатами п'ятиріччя правління президента Петра Порошенка. Як кажуть, без коментарів. "Вечірні Вісті" .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика