В Мережі з’явився трейлер мультфільму «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції» - «Происшествия» » «Новости Дня»
Изабелла
Опубликовано: 21:05, 25 марта 2019
Украина / Происшествия и криминал

В Мережі з’явився трейлер мультфільму «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції» - «Происшествия»

Безстрашний натураліст і винахідник Лайонел Фрост поставив перед собою задачу розповісти світу про існування різних створінь, про яких говорять лише у легендах. Його новим відкриттям стає Лінк, так звана «відсутня...
В Мережі з’явився трейлер мультфільму «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції» - «Происшествия»
В Мережі з’явився трейлер мультфільму «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції» - «Происшествия»

Безстрашний натураліст і винахідник Лайонел Фрост поставив перед собою задачу розповісти світу про існування різних створінь, про яких говорять лише у легендах. Його новим відкриттям стає Лінк, так звана «відсутня ланка», яка поєднує людство з його предками по еволюційній драбині.


Містер Лінк - симпатичний і водночас кумедний головний герой цієї навколосвітньої пригодницької комедії. Лайонел Фрост - хоробрий й хвацький авантюрист, який вважає себе видатним дослідником міфів і чудовиськ. Проблема у тому, що жодна інша людина з цим не згодна. Лайонел знаходить шанс проявити себе: він вирушає на північний захід Америки, до тихоокеанського узбережжя, аби відшукати найбільш легендарну земну істоту. Живого представника давніх предків людства. Загублену ланку.


Містер Лінк, трохи наївне, дивовижно розумне та вишукане створіння, якого відкриває Сер Лайонел. Із розвитком еволюції Містер Лінк опиняється в небезпеці: ймовірно, він є останнім представником свого роду, відчуває себе самотнім і вірить, що Сер Лайонел - єдиний із живих людей, хто здатен йому допомогти. Разом вони відправляються у відчайдушну подорож навколо світу, аби відшукати далеких родичів Лінка в казковій долині Шанґрі-Ла.


Об'єднавшись із незалежною та кмітливою Аделіною Фортнайт , яка володіє єдиною картою-дороговказом до секретної кінцевої точки призначення, ця неймовірна трійця рушає у карколомну подорож, схожу на поїздку на американських гірках.


На шляху до мети безстрашні дослідники наражаються на безліч страшних небезпек, за кожним поворотом на героїв чатують підлі злодії, які прагнуть зірвати їхню місію. Та, попри все, обеззброююча чарівність Містера Лінка та його добродушна впевненість закладають емоційну та комедійну основу цього радісного сімейного фільму.


Режисер: Кріс Батлер


Прем'єра мультфільму в Україні: 11 квітня 2019 року





«Вечірні Вісті»



...

Безстрашний натураліст і винахідник Лайонел Фрост поставив перед собою задачу розповісти світу про існування різних створінь, про яких говорять лише у легендах. Його новим відкриттям стає Лінк, так звана «відсутня ланка», яка поєднує людство з його предками по еволюційній драбині. Містер Лінк - симпатичний і водночас кумедний головний герой цієї навколосвітньої пригодницької комедії. Лайонел Фрост - хоробрий й хвацький авантюрист, який вважає себе видатним дослідником міфів і чудовиськ. Проблема у тому, що жодна інша людина з цим не згодна. Лайонел знаходить шанс проявити себе: він вирушає на північний захід Америки, до тихоокеанського узбережжя, аби відшукати найбільш легендарну земну істоту. Живого представника давніх предків людства. Загублену ланку. Містер Лінк, трохи наївне, дивовижно розумне та вишукане створіння, якого відкриває Сер Лайонел. Із розвитком еволюції Містер Лінк опиняється в небезпеці: ймовірно, він є останнім представником свого роду, відчуває себе самотнім і вірить, що Сер Лайонел - єдиний із живих людей, хто здатен йому допомогти. Разом вони відправляються у відчайдушну подорож навколо світу, аби відшукати далеких родичів Лінка в казковій долині Шанґрі-Ла. Об'єднавшись із незалежною та кмітливою Аделіною Фортнайт , яка володіє єдиною картою-дороговказом до секретної кінцевої точки призначення, ця неймовірна трійця рушає у карколомну подорож, схожу на поїздку на американських гірках. На шляху до мети безстрашні дослідники наражаються на безліч страшних небезпек, за кожним поворотом на героїв чатують підлі злодії, які прагнуть зірвати їхню місію. Та, попри все, обеззброююча чарівність Містера Лінка та його добродушна впевненість закладають емоційну та комедійну основу цього радісного сімейного фільму. Режисер: Кріс Батлер Прем'єра мультфільму в Україні: 11 квітня 2019 року «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика