Юлія Тимошенко: За 5 років українці мають бути серед найуспішніших народів Європи - «Экономика» » «Новости Дня»
Hodges
Опубликовано: 12:37, 28 марта 2019
Украина / Экономика / Финансы

Юлія Тимошенко: За 5 років українці мають бути серед найуспішніших народів Європи - «Экономика»

За наступні 5 років українці мають стати одним з найуспішніших народів Європи. Закінчити епоху руїн і розпочати епоху відродження та становлення допоможе Новий курс - покроковий план дій. Про це Юлія...
Юлія Тимошенко: За 5 років українці мають бути серед найуспішніших народів Європи - «Экономика»
Юлія Тимошенко: За 5 років українці мають бути серед найуспішніших народів Європи - «Экономика»

За наступні 5 років українці мають стати одним з найуспішніших народів Європи. Закінчити епоху руїн і розпочати епоху відродження та становлення допоможе Новий курс - покроковий план дій.


Про це Юлія Тимошенко сказала під час мітингу в Миколаєві.


Лідер «Батьківщини» наголосила, що змінити систему управління країною допоможе ухвалення Нової Конституції на всенародному референдумі.


«Ми ухвалимо Нову Конституцію, яка відновить справедливість в нашій країні і дасть можливість людям впливати на життя держави та владу», - запевнила вона.




Юлія Тимошенко нагадала, що всі необхідні країні зміни прописані в ініційованому нею та розробленому з кращими фахівцями Новому курсі. Тут передбачені умови для кращого життя кожного українця.


Зокрема, покроковий план дій включає запровадження медичного страхування. Так, роботодавці за рахунок зниження податкового тиску платитимуть обов'язкову страховку для працюючих, а для пенсіонерів і дітей, непрацездатних страховку платитиме держава.


Окрім того, за 5 років Україна має піднятися за рівнем доходів до сусідньої Польщ, тоді мінімальна пенсія та зарплата будуть не менше прожиткового мінімуму - 4425 грн.


«Це буде одним з перших кроків. Пенсії для тих, хто має мінімальний стаж, буде не менше, ніж прожитковий мінімум - 4425 грн, а ті, хто має більший стаж, вона буде більша», - повідомила кандидат у Президенти і додала, що буде запроваджена також персоніфікована пенсійна система.


Ціни на газ мають бути знижені вдвічі і, як наслідок, на тепло і на гарячу воду також впадуть. І допоможе в цьому нещодавнє рішення Окружного адміністративного суду м. Києва.


Новий курс також передбачає створення умов для гідного життя молоді: забезпечення роботою, зарплатою та житлом.


ba.org.ua


...

За наступні 5 років українці мають стати одним з найуспішніших народів Європи. Закінчити епоху руїн і розпочати епоху відродження та становлення допоможе Новий курс - покроковий план дій. Про це Юлія Тимошенко сказала під час мітингу в Миколаєві. Лідер «Батьківщини» наголосила, що змінити систему управління країною допоможе ухвалення Нової Конституції на всенародному референдумі. «Ми ухвалимо Нову Конституцію, яка відновить справедливість в нашій країні і дасть можливість людям впливати на життя держави та владу», - запевнила вона. Юлія Тимошенко нагадала, що всі необхідні країні зміни прописані в ініційованому нею та розробленому з кращими фахівцями Новому курсі. Тут передбачені умови для кращого життя кожного українця. Зокрема, покроковий план дій включає запровадження медичного страхування. Так, роботодавці за рахунок зниження податкового тиску платитимуть обов'язкову страховку для працюючих, а для пенсіонерів і дітей, непрацездатних страховку платитиме держава. Окрім того, за 5 років Україна має піднятися за рівнем доходів до сусідньої Польщ, тоді мінімальна пенсія та зарплата будуть не менше прожиткового мінімуму - 4425 грн. «Це буде одним з перших кроків. Пенсії для тих, хто має мінімальний стаж, буде не менше, ніж прожитковий мінімум - 4425 грн, а ті, хто має більший стаж, вона буде більша», - повідомила кандидат у Президенти і додала, що буде запроваджена також персоніфікована пенсійна система. Ціни на газ мають бути знижені вдвічі і, як наслідок, на тепло і на гарячу воду також впадуть. І допоможе в цьому нещодавнє рішення Окружного адміністративного суду м. Києва. Новий курс також передбачає створення умов для гідного життя молоді: забезпечення роботою, зарплатою та житлом. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика