Нотр-Дам де Парі загрожує повне руйнування - «Происшествия» » «Новости Дня»
Jackson
Опубликовано: 00:15, 16 апреля 2019
Украина / Происшествия и криминал

Нотр-Дам де Парі загрожує повне руйнування - «Происшествия»

Одному з найбільш знаменитих соборів в світі - Нотр-Дам де Парі, також відомому як Собор Паризької Богоматері, де увечері 15 квітня сталася масштабна пожежа, загрожує повна руйнація. Про це повідомив представник...
Нотр-Дам де Парі загрожує повне руйнування - «Происшествия»
Нотр-Дам де Парі загрожує повне руйнування - «Происшествия»

Одному з найбільш знаменитих соборів в світі - Нотр-Дам де Парі, також відомому як Собор Паризької Богоматері, де увечері 15 квітня сталася масштабна пожежа, загрожує повна руйнація. Про це повідомив представник собору Андре Фіно, передає Le Monde.

«Все у вогні. Несучої конструкції, одна частина якої була побудована в XIX столітті, а інша - в XIII столітті, більше не залишилося», - зазначив він. За словами Фіно, збереження собору знаходиться під великою загрозою. Відзначається, що пожежа охопила нові рівні будівлі і наближається до оглядового майданчику. Також відбулося повне обвалення даху собору. На місці події працюють кілька сотень пожежників.
УНІАН


...

Одному з найбільш знаменитих соборів в світі - Нотр-Дам де Парі, також відомому як Собор Паризької Богоматері, де увечері 15 квітня сталася масштабна пожежа, загрожує повна руйнація. Про це повідомив представник собору Андре Фіно, передає Le Monde. «Все у вогні. Несучої конструкції, одна частина якої була побудована в XIX столітті, а інша - в XIII столітті, більше не залишилося», - зазначив він. За словами Фіно, збереження собору знаходиться під великою загрозою. Відзначається, що пожежа охопила нові рівні будівлі і наближається до оглядового майданчику. Також відбулося повне обвалення даху собору. На місці події працюють кілька сотень пожежників. УНІАН .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика