Юлія Тимошенко: Суспільство має отримати реальні механізми контролю за президентом - «Экономика» » «Новости Дня»
Day
Опубликовано: 12:32, 08 апреля 2019
Украина / Экономика / Финансы

Юлія Тимошенко: Суспільство має отримати реальні механізми контролю за президентом - «Экономика»

Юлія Тимошенко закликала парламент невідкладно ухвалити закони, які зможуть усунути безвідповідальність будь-якого Президента України. Як наголосила лідер «Батьківщини» під час Погоджувальної ради...
Юлія Тимошенко: Суспільство має отримати реальні механізми контролю за президентом - «Экономика»
Юлія Тимошенко: Суспільство має отримати реальні механізми контролю за президентом - «Экономика»

Юлія Тимошенко закликала парламент невідкладно ухвалити закони, які зможуть усунути безвідповідальність будь-якого Президента України.


Як наголосила лідер «Батьківщини» під час Погоджувальної ради керівників фракцій та голів комітетів Верховної Ради, потрібно насамперед ухвалити закон про ТСК, «щоб в руках парламенту був інструмент контролю за корупцією будь-якого президента або силових структур».


Другий закон, який мають підтримати депутати, переконана Юлія Тимошенко, - зміни до Конституції про скасування недоторканності суддів, депутатів та президента. За її словами, саме нерівність перед законом дозволяє високопосадовцям безкарно зловживати законом, правами та свободами людей.


Наступний крок - закон про вибори до Верховної Ради за пропорційною системою.


«Не можна залишати мажоритарку, що стане основою корупції для формування вже нової Верховної Ради», - сказала політик.


Потрібно негайно проголосувати закон про імпічмент президента, щоб більше не було безкарності та безвідповідальності, а також закони про референдум та про відклик депутатів і цілих партій з парламенту або тих органів місцевого самоврядування, де порушується закон.


Юлія Тимошенко звернула увагу на те, що Україна постала перед викликом розхитування, руйнації непрофесійного управління, але «ми можемо об'єднатися і реально змінити країну». За декілька місяців розпочинається парламентська виборча кампанія і ще можна все виправити, і «цей балаган можна припиняти та повертатися до справжнього державотворення», додала Голова партії.


«Нам треба йти шляхом впевненості, єдності, державної та політичної мудрості. Не втягнутися в шоу та балаган. Служити людям та вберегти країну», - підсумувала лідер «Батьківщини».




ba.org.ua


...

Юлія Тимошенко закликала парламент невідкладно ухвалити закони, які зможуть усунути безвідповідальність будь-якого Президента України. Як наголосила лідер «Батьківщини» під час Погоджувальної ради керівників фракцій та голів комітетів Верховної Ради, потрібно насамперед ухвалити закон про ТСК, «щоб в руках парламенту був інструмент контролю за корупцією будь-якого президента або силових структур». Другий закон, який мають підтримати депутати, переконана Юлія Тимошенко, - зміни до Конституції про скасування недоторканності суддів, депутатів та президента. За її словами, саме нерівність перед законом дозволяє високопосадовцям безкарно зловживати законом, правами та свободами людей. Наступний крок - закон про вибори до Верховної Ради за пропорційною системою. «Не можна залишати мажоритарку, що стане основою корупції для формування вже нової Верховної Ради», - сказала політик. Потрібно негайно проголосувати закон про імпічмент президента, щоб більше не було безкарності та безвідповідальності, а також закони про референдум та про відклик депутатів і цілих партій з парламенту або тих органів місцевого самоврядування, де порушується закон. Юлія Тимошенко звернула увагу на те, що Україна постала перед викликом розхитування, руйнації непрофесійного управління, але «ми можемо об'єднатися і реально змінити країну». За декілька місяців розпочинається парламентська виборча кампанія і ще можна все виправити, і «цей балаган можна припиняти та повертатися до справжнього державотворення», додала Голова партії. «Нам треба йти шляхом впевненості, єдності, державної та політичної мудрості. Не втягнутися в шоу та балаган. Служити людям та вберегти країну», - підсумувала лідер «Батьківщини». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика