Військові eлітної 101-ї повітряно-десантної дивізії Армії США прибудуть в Україну - «Происшествия» » «Новости Дня»
Mackenzie
Опубликовано: 15:06, 09 апреля 2019
Украина / Происшествия и криминал

Військові eлітної 101-ї повітряно-десантної дивізії Армії США прибудуть в Україну - «Происшествия»

Клекотливі орли (screaming eagles) летять до України! Найближчими днями більше 150 військових eлітної 101-ї повітряно-десантної дивізії Армії США прибудуть в Україну для тренування наших у Яворівському центрі бойової...
Військові eлітної 101-ї повітряно-десантної дивізії Армії США прибудуть в Україну - «Происшествия»
Військові eлітної 101-ї повітряно-десантної дивізії Армії США прибудуть в Україну - «Происшествия»

Клекотливі орли (screaming eagles) летять до України! Найближчими днями більше 150 військових eлітної 101-ї повітряно-десантної дивізії Армії США прибудуть в Україну для тренування наших у Яворівському центрі бойової підготовки і взаємного обміну досвідом.


Про це у Facebook повідомив посол України в США Валерій Чалий.


Нещодавно якраз говорили про важливість військового стратегічного партнерства України та США з начальником штабу Армії США, якого Президент США Дональд Трамп, запропонував на посаду Глави Об'єднаного комітету начальників штабів - відважним і досвідченим чотирьохзірковим генералом Марком Міллі. Пересвідчився - цей бойовий генерал слів на вітер не кидає.




Вечірні Вісті


...

Клекотливі орли (screaming eagles) летять до України! Найближчими днями більше 150 військових eлітної 101-ї повітряно-десантної дивізії Армії США прибудуть в Україну для тренування наших у Яворівському центрі бойової підготовки і взаємного обміну досвідом. Про це у Facebook повідомив посол України в США Валерій Чалий. Нещодавно якраз говорили про важливість військового стратегічного партнерства України та США з начальником штабу Армії США, якого Президент США Дональд Трамп, запропонував на посаду Глави Об'єднаного комітету начальників штабів - відважним і досвідченим чотирьохзірковим генералом Марком Міллі. Пересвідчився - цей бойовий генерал слів на вітер не кидає. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика