На Київщині рейдери намагалися захопити агропідприємство. На заваді стала поліція - «Происшествия» » «Новости Дня»
Родион
Опубликовано: 21:10, 13 апреля 2019
Украина / Происшествия и криминал

На Київщині рейдери намагалися захопити агропідприємство. На заваді стала поліція - «Происшествия»

Сьогодні на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що невідомі люди намагаються силоміць захопити землі та зняти з посади голову сільської ради у селі Вільшанська Новоселиця, що на Васильківщині. ...
На Київщині рейдери намагалися захопити агропідприємство. На заваді стала поліція - «Происшествия»
На Київщині рейдери намагалися захопити агропідприємство. На заваді стала поліція - «Происшествия»

Сьогодні на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що невідомі люди намагаються силоміць захопити землі та зняти з посади голову сільської ради у селі Вільшанська Новоселиця, що на Васильківщині.


Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомляє поліція Київської області.


За вказаною адресою одразу прибула група реагування патрульної поліції. Встановлено, що група чоловіків в кількості 50 осіб, одягнуті у балаклави та комуфляжну форму, зібралися поблизу адміністративного приміщення СВК «#Новоселицьке». З документами, які викликають сумніви у їх законному походженні, вони намагаються захопити аграрне підприємство.


На місці конфлікту продовжує працювати слідчо-оперативна група Поліція Васильківщини, керівництво Головного управління поліції Київщини.


Охорону публічного порядку біля сільської ради забезпечує особовий склад місцевої поліції та бійці-миротворці.


За фактом неправомірних дій групи осіб відкриті три кримінальні провадження за ч. 1 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) та за ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.


Наразі працівники поліції у сусідньому населеному пункті проводять обшуки за місцем тимчасового проживання групи осіб-правопорушників.


Тривають слідчі дії, які провадить Слідче управління поліції Київщини.








...

Сьогодні на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що невідомі люди намагаються силоміць захопити землі та зняти з посади голову сільської ради у селі Вільшанська Новоселиця, що на Васильківщині. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомляє поліція Київської області. За вказаною адресою одразу прибула група реагування патрульної поліції. Встановлено, що група чоловіків в кількості 50 осіб, одягнуті у балаклави та комуфляжну форму, зібралися поблизу адміністративного приміщення СВК «

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика