ЦРУ заведе собі акаунт в Instagram - «Автоновости» » «Новости Дня»
Трофим
Опубликовано: 00:10, 24 апреля 2019
Украина / Авто

ЦРУ заведе собі акаунт в Instagram - «Автоновости»

Центральне розслідувальне управління США, окрім сторінок у Facebook і Twitter, невдовзі заведе собі ще й в Instagram. Створювати сторінку для ЦРУ допомагає сама компанія. Як повідомляє The Verge, про...
ЦРУ заведе собі акаунт в Instagram - «Автоновости»
ЦРУ заведе собі акаунт в Instagram - «Автоновости»

Центральне розслідувальне управління США, окрім сторінок у Facebook і Twitter, невдовзі заведе собі ще й в Instagram. Створювати сторінку для ЦРУ допомагає сама компанія.


Як повідомляє The Verge, про це розповіла директорка відомства Джина Хаспельпід час зустрічі в Обернському університеті, що в Алабамі.


У Twitter ЦРУ інколи посить меми. Приміром, в публікації за 22 квітня управління поширило скриншот з серіалу «Гра престолів» з підписом «перевагою роботи у ЦРУ є подорожі світом».



За інформацією Mashable, акаунт ЦРУ в Instagram вже створений, залишається лише його відкрити громадськості.



«Наша команда працює з ЦРУ, як ми це робимо з іншими партнерами, аби забезпечити найкращий досвід і поради, коли хтось прагне створити свій акаунт», - зазначив прес-секретар Instagram.



Інші служби США, такі як Федеральне бюро розслідувань та Адміністрація транспортної безпеки, вже мають свої акаунти в Instagram. Перше відомство надає перевагу світлинам зі студентами і знімкам з тренувань. Друге часто публікує креативний контент, приміром, конфісковані речі, які люди намагалися протягти з собою у літак.


ms.detector.media



...

Центральне розслідувальне управління США, окрім сторінок у Facebook і Twitter, невдовзі заведе собі ще й в Instagram. Створювати сторінку для ЦРУ допомагає сама компанія. Як повідомляє The Verge, про це розповіла директорка відомства Джина Хаспельпід час зустрічі в Обернському університеті, що в Алабамі. У Twitter ЦРУ інколи посить меми. Приміром, в публікації за 22 квітня управління поширило скриншот з серіалу «Гра престолів» з підписом «перевагою роботи у ЦРУ є подорожі світом». За інформацією Mashable, акаунт ЦРУ в Instagram вже створений, залишається лише його відкрити громадськості. «Наша команда працює з ЦРУ, як ми це робимо з іншими партнерами, аби забезпечити найкращий досвід і поради, коли хтось прагне створити свій акаунт», - зазначив прес-секретар Instagram. Інші служби США, такі як Федеральне бюро розслідувань та Адміністрація транспортної безпеки, вже мають свої акаунти в Instagram. Перше відомство надає перевагу світлинам зі студентами і знімкам з тренувань. Друге часто публікує креативний контент, приміром, конфісковані речі, які люди намагалися протягти з собою у літак. ms.detector.media .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика