«Батьківщина» підтримала закон про мову - «Автоновости» » «Новости Дня»
Barnes
Опубликовано: 15:42, 25 апреля 2019
Украина / Авто

«Батьківщина» підтримала закон про мову - «Автоновости»

«Батьківщина» проголосувала за законопроект про забезпечення функціонування української мови як державної (№5670-д). Виступаючи з парламентської трибуни, заступник Голови партії...
«Батьківщина» підтримала закон про мову - «Автоновости»
«Батьківщина» підтримала закон про мову - «Автоновости»

«Батьківщина» проголосувала за законопроект про забезпечення функціонування української мови як державної (№5670-д).


Виступаючи з парламентської трибуни, заступник Голови партії Андрій Кожем'якін наголосив: позиція «Батьківщини» щодо цього питання, захисту української мови, завжди була послідовно і незмінною.


«Батьківщина» завжди захищала українську мову. Зокрема, у 2012 році під час Мовного майдану, проти «закону Ківалова - Колісниченка», ми тут, у залі, разом із нашими побратимами - групою «За Україну», ми відстояли тоді позицію Мовного майдану. І завдяки цьому ми створили можливість українським парламентарям пишатися, що тоді ми цей бій не пограли. Сьогодні ми повертаємося до цієї битви», - сказав Андрій Кожем'якін.


«За» законопроект проголосувало 278 народних депутатів.


ba.org.ua


...

«Батьківщина» проголосувала за законопроект про забезпечення функціонування української мови як державної (№5670-д). Виступаючи з парламентської трибуни, заступник Голови партії Андрій Кожем'якін наголосив: позиція «Батьківщини» щодо цього питання, захисту української мови, завжди була послідовно і незмінною. «Батьківщина» завжди захищала українську мову. Зокрема, у 2012 році під час Мовного майдану, проти «закону Ківалова - Колісниченка», ми тут, у залі, разом із нашими побратимами - групою «За Україну», ми відстояли тоді позицію Мовного майдану. І завдяки цьому ми створили можливість українським парламентарям пишатися, що тоді ми цей бій не пограли. Сьогодні ми повертаємося до цієї битви», - сказав Андрій Кожем'якін. «За» законопроект проголосувало 278 народних депутатів. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика