У Києві затримали наркоторговця з Херсона, якого розшукувала поліція Львова - «Культура» » «Новости Дня»
Юлий
Опубликовано: 20:15, 12 мая 2019
Украина / Культура

У Києві затримали наркоторговця з Херсона, якого розшукувала поліція Львова - «Культура»

За цінами «чорного ринку», вартість вилученого становить близько 50 000 гривень. Фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі, повідомили в відділ комунікації поліції Києва. У рамках реалізації матеріалів...
У Києві затримали наркоторговця з Херсона, якого розшукувала поліція Львова - «Культура»
У Києві затримали наркоторговця з Херсона, якого розшукувала поліція Львова - «Культура»

За цінами «чорного ринку», вартість вилученого становить близько 50 000 гривень.


Фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі, повідомили в відділ комунікації поліції Києва.


У рамках реалізації матеріалів кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, співробітники Управління протидії наркозлочинності ГУНП у місті Києві під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №7 викрили чоловіка, який налагодив збут наркотиків.


Після проведення двох етапів оперативних закупок поліцейські затримали наркозбувача у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 25-річний уродженець Херсонщини. Відомо, що зловмисник перебував у розшуку у Львівській області за підозрою у скоєнні крадіжки, а також доведена його причетність до вчинення інших злочинів на території кількох районів Києва.


Під час затримання у чоловіка правоохоронці виявили близько 100 грамів психотропу, а також кошти, отримані злочинним шляхом. Виявлене вилучили та направили на експертне дослідження.


Правоохоронці оголосили зловмиснику підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення та затримання інших осіб, які можуть бути причетні до виготовлення та розповсюдження наркотиків.



...

За цінами «чорного ринку», вартість вилученого становить близько 50 000 гривень. Фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі, повідомили в відділ комунікації поліції Києва. У рамках реалізації матеріалів кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, співробітники Управління протидії наркозлочинності ГУНП у місті Києві під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №7 викрили чоловіка, який налагодив збут наркотиків. Після проведення двох етапів оперативних закупок поліцейські затримали наркозбувача у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 25-річний уродженець Херсонщини. Відомо, що зловмисник перебував у розшуку у Львівській області за підозрою у скоєнні крадіжки, а також доведена його причетність до вчинення інших злочинів на території кількох районів Києва. Під час затримання у чоловіка правоохоронці виявили близько 100 грамів психотропу, а також кошти, отримані злочинним шляхом. Виявлене вилучили та направили на експертне дослідження. Правоохоронці оголосили зловмиснику підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення та затримання інших осіб, які можуть бути причетні до виготовлення та розповсюдження наркотиків. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика