Переговори про звільнення українських полонених треба починати спочатку, – Юлія Тимошенко - «Автоновости» » «Новости Дня»
Sherlock
Опубликовано: 16:00, 03 июня 2019
Украина / Авто

Переговори про звільнення українських полонених треба починати спочатку, – Юлія Тимошенко - «Автоновости»

Мінські домовленості зайшли в «глухий кут», і новій владі треба розпочати переговори про звільнення українських політичних в'язнів, військовополонених та заручників «з чистого аркуша». Про це Юлія Тимошенко заявила під час Погоджувальної ради керівників парламентських фракцій та груп. Як наголосила лідер «Батьківщини», попри гучні заяви про користь Мінських домовленостей для звільнення ув'язнених українців за останні роки не вдалося повернути додому жодного полоненого. «Цими заявами просто прикривали корупцію і розділ ресурсів країни
Переговори про звільнення українських полонених треба починати спочатку, – Юлія Тимошенко - «Автоновости»
Переговори про звільнення українських полонених треба починати спочатку, – Юлія Тимошенко - «Автоновости»

Мінські домовленості зайшли в «глухий кут», і новій владі треба розпочати переговори про звільнення українських політичних в'язнів, військовополонених та заручників «з чистого аркуша».


Про це Юлія Тимошенко заявила під час Погоджувальної ради керівників парламентських фракцій та груп.


Як наголосила лідер «Батьківщини», попри гучні заяви про користь Мінських домовленостей для звільнення ув'язнених українців за останні роки не вдалося повернути додому жодного полоненого.


«Цими заявами просто прикривали корупцію і розділ ресурсів країни між людьми, які оточували колишнього президента і вели переговори від його імені. А тепер полонені кинуті напризволяще. Жодних переговорів не ведеться, жодних дискусій не існує. Практично забуті люди», - обурилася Юлія Тимошенко.


«Зараз треба починати все спочатку. Треба негайно розпочинати переговори з чистого аркуша», - переконана Голова партії.


ba.org.ua


...

Мінські домовленості зайшли в «глухий кут», і новій владі треба розпочати переговори про звільнення українських політичних в'язнів, військовополонених та заручників «з чистого аркуша». Про це Юлія Тимошенко заявила під час Погоджувальної ради керівників парламентських фракцій та груп. Як наголосила лідер «Батьківщини», попри гучні заяви про користь Мінських домовленостей для звільнення ув'язнених українців за останні роки не вдалося повернути додому жодного полоненого. «Цими заявами просто прикривали корупцію і розділ ресурсів країни між людьми, які оточували колишнього президента і вели переговори від його імені. А тепер полонені кинуті напризволяще. Жодних переговорів не ведеться, жодних дискусій не існує. Практично забуті люди», - обурилася Юлія Тимошенко. «Зараз треба починати все спочатку. Треба негайно розпочинати переговори з чистого аркуша», - переконана Голова партії. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика