Сергій Власенко закликав Раду підтримати пропозиції щодо звільнення міністрів оборони, закордонних справ і керівника СБУ - «Экономика» » «Новости Дня»
Агап
Опубликовано: 16:11, 06 июня 2019
Украина / Экономика / Финансы

Сергій Власенко закликав Раду підтримати пропозиції щодо звільнення міністрів оборони, закордонних справ і керівника СБУ - «Экономика»

«Батьківщина» одностайно підтримує позицію новообраного президента Зеленського щодо звільнення міністра оборони, міністра закордонних справ і керівника СБУ. Про це заявив...
Сергій Власенко закликав Раду підтримати пропозиції щодо звільнення міністрів оборони, закордонних справ і керівника СБУ - «Экономика»
Сергій Власенко закликав Раду підтримати пропозиції щодо звільнення міністрів оборони, закордонних справ і керівника СБУ - «Экономика»

«Батьківщина» одностайно підтримує позицію новообраного президента Зеленського щодо звільнення міністра оборони, міністра закордонних справ і керівника СБУ.


Про це заявив із парламентської трибуни під час розгляду відповідних подань глави держави заступник Голови партії, народний депутат Сергій Власенко.


«Я ще раз закликаю сесійну залу повернутися до здорового глузду, підтримати внесені президентом пропозиції та проголосувати так, як цього вимагає українська Конституція!» - наголосив він.


Політик обурився тим, що парламент не підтримав відставку очільника МЗС: «Міністра, який розвалив дипломатичну службу, який 2 роки не призначав послів, який зробив із адвокатів України в Європі, таких як Польща, наших ворогів - не відправляють у відставку....»


«У мене до цієї високоповажної сесійної зали одне питання: люди, що ви робите? Сьогодні президент, який отримав безпрецедентну підтримку громадян України, на виконання своїх конституційних повноважень вніс відповідні проекти постанов. А ця зала починає гратись в якісь незрозумілі ігри», - зауважив Сергій Власенко.


Представник «Батьківщини» також закликав колег «не забувати про корупцію, яка відбувалася в ЗСУ, і в підприємствах оборонного комплексу».


Щодо відставки голови СБУ, Сергій Власенко наголосив: «Чим займалася СБУ 5 років? Скільки законопроектів у парламенті про позбавлення Служби безпеки невластивих функцій? «Кошмарення» бізнесу, «кришування» бізнесу, контрабанда, політичні переслідування... Хто відігравав роль політичного жандарма Порошенка під час виборів? На жаль, СБУ».


Депутат виступив за негайне розслідування діяльності СБУ , яке має проводити Генеральна прокуратура.
У зв'язку з цим він закликав якнайшвидше внести до парламенту кандидатуру Генпрокурора.


«Ми підгримуємо подання президента Зеленського. Звичайно, ми теж очікуємо нових кандидатур міністра оборони, міністра закордонних справ, голови СБУ і Генпрокурора», - підсумував він.


ba.org.ua


...

«Батьківщина» одностайно підтримує позицію новообраного президента Зеленського щодо звільнення міністра оборони, міністра закордонних справ і керівника СБУ. Про це заявив із парламентської трибуни під час розгляду відповідних подань глави держави заступник Голови партії, народний депутат Сергій Власенко. «Я ще раз закликаю сесійну залу повернутися до здорового глузду, підтримати внесені президентом пропозиції та проголосувати так, як цього вимагає українська Конституція!» - наголосив він. Політик обурився тим, що парламент не підтримав відставку очільника МЗС: «Міністра, який розвалив дипломатичну службу, який 2 роки не призначав послів, який зробив із адвокатів України в Європі, таких як Польща, наших ворогів - не відправляють у відставку» «У мене до цієї високоповажної сесійної зали одне питання: люди, що ви робите? Сьогодні президент, який отримав безпрецедентну підтримку громадян України, на виконання своїх конституційних повноважень вніс відповідні проекти постанов. А ця зала починає гратись в якісь незрозумілі ігри», - зауважив Сергій Власенко. Представник «Батьківщини» також закликав колег «не забувати про корупцію, яка відбувалася в ЗСУ, і в підприємствах оборонного комплексу». Щодо відставки голови СБУ, Сергій Власенко наголосив: «Чим займалася СБУ 5 років? Скільки законопроектів у парламенті про позбавлення Служби безпеки невластивих функцій? «Кошмарення» бізнесу, «кришування» бізнесу, контрабанда, політичні переслідування. Хто відігравав роль політичного жандарма Порошенка під час виборів? На жаль, СБУ». Депутат виступив за негайне розслідування діяльності СБУ , яке має проводити Генеральна прокуратура. У зв'язку з цим він закликав якнайшвидше внести до парламенту кандидатуру Генпрокурора. «Ми підгримуємо подання президента Зеленського. Звичайно, ми теж очікуємо нових кандидатур міністра оборони, міністра закордонних справ, голови СБУ і Генпрокурора», - підсумував він. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика