Юлія Тимошенко: Сьогодні треба підтримувати селянина, а не розпродавати землю - «Культура» » «Новости Дня»
Parson
Опубликовано: 16:09, 14 июня 2019
Украина / Культура

Юлія Тимошенко: Сьогодні треба підтримувати селянина, а не розпродавати землю - «Культура»

Під час наступних зустрічей з Володимиром Зеленським Юлія Тимошенко планує пояснити президенту, які небезпеки несе поспішне відкриття ринку землі. Про це лідер «Батьківщини»...
Юлія Тимошенко: Сьогодні треба підтримувати селянина, а не розпродавати землю - «Культура»
Юлія Тимошенко: Сьогодні треба підтримувати селянина, а не розпродавати землю - «Культура»

Під час наступних зустрічей з Володимиром Зеленським Юлія Тимошенко планує пояснити президенту, які небезпеки несе поспішне відкриття ринку землі.


Про це лідер «Батьківщини» заявила в ефірі каналу NewsОne, коментуючи заяви лідера президентської партії щодо наміру зняти мораторій на продаж землі.


«Величезні монополії в руках одного клану і при відкритті ринку землі вони просто привласнять її. Якщо зараз розпродати землю, ми залишимось без рушійних складових економіки», - сказала вона.


Юлія Тимошенко висловила сподівання, що президент розбереться в ситуації і не допустить продажу сільськогосподарської землі, допоки в Україні не зміцниться дрібне та середнє фермерство.


«Нам потрібно повністю змінити політику в агрокомплексі. Демонополізувати великі пласти землі, які привласнили декілька родин. Нам потрібно відкрити нормальне кредитування для наших аграріїв і не під заставу землі. Нам потрібно фермерам віддати землю, кредитувати за відсотками, як у світі, 2-3% річних, а не 20%. Також треба запустити переробку агропродукції, що принесе сотні мільярдів євро від експорту готової продукції, а не сировини. Треба зробити все, щоб українська земля приносила прибуток і екологічні продукти», - зазначила лідер «Батьківщини».


ba.org.ua


...

Під час наступних зустрічей з Володимиром Зеленським Юлія Тимошенко планує пояснити президенту, які небезпеки несе поспішне відкриття ринку землі. Про це лідер «Батьківщини» заявила в ефірі каналу NewsОne, коментуючи заяви лідера президентської партії щодо наміру зняти мораторій на продаж землі. «Величезні монополії в руках одного клану і при відкритті ринку землі вони просто привласнять її. Якщо зараз розпродати землю, ми залишимось без рушійних складових економіки», - сказала вона. Юлія Тимошенко висловила сподівання, що президент розбереться в ситуації і не допустить продажу сільськогосподарської землі, допоки в Україні не зміцниться дрібне та середнє фермерство. «Нам потрібно повністю змінити політику в агрокомплексі. Демонополізувати великі пласти землі, які привласнили декілька родин. Нам потрібно відкрити нормальне кредитування для наших аграріїв і не під заставу землі. Нам потрібно фермерам віддати землю, кредитувати за відсотками, як у світі, 2-3% річних, а не 20%. Також треба запустити переробку агропродукції, що принесе сотні мільярдів євро від експорту готової продукції, а не сировини. Треба зробити все, щоб українська земля приносила прибуток і екологічні продукти», - зазначила лідер «Батьківщини». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика