Іван Крулько: «Батьківщина» має чіткий план дій на 100 днів - «Культура» » «Новости Дня»
Давид
Опубликовано: 20:05, 14 июня 2019
Украина / Культура

Іван Крулько: «Батьківщина» має чіткий план дій на 100 днів - «Культура»

У «Батьківщина» є чіткий план дій на 100 днів, який передбачає розв'язання проблемних питань в економіці, енергетичній безпеці, зокрема, тарифів, і в соціальній сфері. На...
Іван Крулько: «Батьківщина» має чіткий план дій на 100 днів - «Культура»
Іван Крулько: «Батьківщина» має чіткий план дій на 100 днів - «Культура»

У «Батьківщина» є чіткий план дій на 100 днів, який передбачає розв'язання проблемних питань в економіці, енергетичній безпеці, зокрема, тарифів, і в соціальній сфері.


На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час «Інформаційного вечора» на 5 каналі.


«Під час з'їзду Юлія Тимошенко запропонувала програму нової коаліції на перші 100 днів. Це чіткий план дій, що треба робити одразу в соціальній, економічній політиці, у сфері енергетичної безпеки, що робити з цінами на газ. Це все те, що дійсно турбує людей. І якщо на цих пунктах ми зможемо знайти точки дотику зі «Слугою народу», то думаю, коаліція може відбутись», - зауважив політик.


Важливим, на думку представника «Батьківщини», є й те, щоб парламент наступного скликання був проукраїнським та проєвропейським, і не відбулось реваншу проросійських сил та не прийшли до влади корупціонери.


«Ми готові об'єднуватись на основі цінностей. Від того, з ким буде сформована коаліція, залежить, яким курсом йтиме Україна і як швидко вона відроджуватиметься економічно», - резюмував заступник Голови партії.


ba.org.ua


...

У «Батьківщина» є чіткий план дій на 100 днів, який передбачає розв'язання проблемних питань в економіці, енергетичній безпеці, зокрема, тарифів, і в соціальній сфері. На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час «Інформаційного вечора» на 5 каналі. «Під час з'їзду Юлія Тимошенко запропонувала програму нової коаліції на перші 100 днів. Це чіткий план дій, що треба робити одразу в соціальній, економічній політиці, у сфері енергетичної безпеки, що робити з цінами на газ. Це все те, що дійсно турбує людей. І якщо на цих пунктах ми зможемо знайти точки дотику зі «Слугою народу», то думаю, коаліція може відбутись», - зауважив політик. Важливим, на думку представника «Батьківщини», є й те, щоб парламент наступного скликання був проукраїнським та проєвропейським, і не відбулось реваншу проросійських сил та не прийшли до влади корупціонери. «Ми готові об'єднуватись на основі цінностей. Від того, з ким буде сформована коаліція, залежить, яким курсом йтиме Україна і як швидко вона відроджуватиметься економічно», - резюмував заступник Голови партії. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика