«Загадкове вбивство» — жахлива пародія на детективи Агати Крісті - «Автоновости» » «Новости Дня»
Алла
Опубликовано: 08:35, 26 июня 2019
Украина / Авто

«Загадкове вбивство» — жахлива пародія на детективи Агати Крісті - «Автоновости»

Платформа Netflix поставила випуск повнометражних фільмів на конвеєр. Цього року вже було кілька «гучних» прем'єр, серед яких «Розбійники з великої дороги», а також «Потрійний кордон». І от минулого тижня Netflix...
«Загадкове вбивство» — жахлива пародія на детективи Агати Крісті - «Автоновости»
«Загадкове вбивство» — жахлива пародія на детективи Агати Крісті - «Автоновости»

Платформа Netflix поставила випуск повнометражних фільмів на конвеєр. Цього року вже було кілька «гучних» прем'єр, серед яких «Розбійники з великої дороги», а також «Потрійний кордон». І от минулого тижня Netflix презентувала стрічку, яка точно мала стати справжнім хітом. Це комедійний детектив під назвою «Загадкове вбивство» з Адамом Сендлером і Дженніфер Еністон у головних ролях.


Трейлер настільки заінтригував глядачів, що вони масово кинулись дивитися це муві. Стрімінг-сервіс оголосив, що фільм встановив абсолютний рекорд за кількістю переглядів - за перші три дні його подивився 31 мільйон кіноманів. Для Netflix це найвищий результат за підсумками прем'єрного вікенду. Але чи насправді усе так добре?


У центрі сюжету подружжя Шпіців - Нік (Адам Сендлер) та Одрі (Дженніфер Еністон). Ця пара прожила у шлюбі п'ятнадцять років і незабаром вони мають відзначати річницю весілля. Одрі сподівається, що чоловік все ж подарує їй подорож до Європи, яку обіцяв ще коли вони тільки-но одружилися. Та Нік спочатку навіть і не здогадується про мрію дружини. Втім, обставини складаються таким чином, що головний герой все ж купує авіаквитки...


У літаку Одрі знайомиться з відомим мільярдером Чарлі Кавендішем (Люк Еванс) і той запрошує подружжя відпочити на розкішній яхті його родича. Головні герої погоджуються: коли ще випаде така нагода? Вони ж прості американці: вона - перукарка, він - поліцейський... А тут трапився такий шанс шикарно відпочити.


Та Шпіци навіть не уявляють, що на них чекає. А їм доведеться розслідувати жахливе вбивство. Як і в детективах Агати Крісті, підозрюваних буде безліч, та Одрі з Ніком усе одно знайдуть вбивцю. Бо ж виходу в них просто немає іншого. Чоловік та дружина самі стали головними підозрюваними, і якщо вони не розкриють якнайшвидше таємницю, то інспектор Лоран Делакруа (Дані Бун) їх заарештує.


Адам Сендлер та Дженніфер Еністон вже грали разом у вибуховій комедії «Дружина напрокат». Тоді ця пара наробила багато галасу: було ну дуже смішно. Нині ж акторам наче гонорар недоплатили: час від часу виникало питання, чи це, бува, не двійники?.. Чому ж вони грають так ганебно?


Насправді ідея створити таку собі пародію на детектив Агати Крісті була просто геніальною. Але її втілення в життя стало абсолютно жалюгідним. Режисер Кайл Ньюачек та сценарист Джеймс Вандербілт, здається, самі в житті не читали творів видатної письменниці... Їхня пародія вийшла дуже блідою та зовсім несмішною.


Так, за кількістю переглядів фільм встановив рекорд. Але чи є це перемогою? Звісно, ні, бо сподівання глядачів виявилися марними. Тож краще не витрачати час на перегляд цієї стрічки, а просто передивитися будь-яку комедію з Еністон чи Сендлером, і ви отримаєте масу задоволення. А ще краще перечитати будь-який детектив Агати Крісті!



Євгенія ПРОРИВАЙ


"Вечірні Вісті"


...

Платформа Netflix поставила випуск повнометражних фільмів на конвеєр. Цього року вже було кілька «гучних» прем'єр, серед яких «Розбійники з великої дороги», а також «Потрійний кордон». І от минулого тижня Netflix презентувала стрічку, яка точно мала стати справжнім хітом. Це комедійний детектив під назвою «Загадкове вбивство» з Адамом Сендлером і Дженніфер Еністон у головних ролях. Трейлер настільки заінтригував глядачів, що вони масово кинулись дивитися це муві. Стрімінг-сервіс оголосив, що фільм встановив абсолютний рекорд за кількістю переглядів - за перші три дні його подивився 31 мільйон кіноманів. Для Netflix це найвищий результат за підсумками прем'єрного вікенду. Але чи насправді усе так добре? У центрі сюжету подружжя Шпіців - Нік (Адам Сендлер) та Одрі (Дженніфер Еністон). Ця пара прожила у шлюбі п'ятнадцять років і незабаром вони мають відзначати річницю весілля. Одрі сподівається, що чоловік все ж подарує їй подорож до Європи, яку обіцяв ще коли вони тільки-но одружилися. Та Нік спочатку навіть і не здогадується про мрію дружини. Втім, обставини складаються таким чином, що головний герой все ж купує авіаквитки. У літаку Одрі знайомиться з відомим мільярдером Чарлі Кавендішем (Люк Еванс) і той запрошує подружжя відпочити на розкішній яхті його родича. Головні герої погоджуються: коли ще випаде така нагода? Вони ж прості американці: вона - перукарка, він - поліцейський. А тут трапився такий шанс шикарно відпочити. Та Шпіци навіть не уявляють, що на них чекає. А їм доведеться розслідувати жахливе вбивство. Як і в детективах Агати Крісті, підозрюваних буде безліч, та Одрі з Ніком усе одно знайдуть вбивцю. Бо ж виходу в них просто немає іншого. Чоловік та дружина самі стали головними підозрюваними, і якщо вони не розкриють якнайшвидше таємницю, то інспектор Лоран Делакруа (Дані Бун) їх заарештує. Адам Сендлер та Дженніфер Еністон вже грали разом у вибуховій комедії «Дружина напрокат». Тоді ця пара наробила багато галасу: було ну дуже смішно. Нині ж акторам наче гонорар недоплатили: час від часу виникало питання, чи це, бува, не двійники? Чому ж вони грають так ганебно? Насправді ідея створити таку собі пародію на детектив Агати Крісті була просто геніальною. Але її втілення в життя стало абсолютно жалюгідним. Режисер Кайл Ньюачек та сценарист Джеймс Вандербілт, здається, самі в житті не читали творів видатної письменниці. Їхня пародія вийшла дуже блідою та зовсім несмішною. Так, за кількістю переглядів фільм встановив рекорд. Але чи є це перемогою? Звісно, ні, бо сподівання глядачів виявилися марними. Тож краще не витрачати час на перегляд цієї стрічки, а просто передивитися будь-яку комедію з Еністон чи Сендлером, і ви отримаєте масу задоволення. А ще краще перечитати будь-який детектив Агати Крісті! Євгенія ПРОРИВАЙ "Вечірні Вісті" .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика