Букмекерські контори виставили коефіцієнти на результат другого туру виборів Президента України, - експерт - «Мир» » «Новости Дня»
Натан
Опубликовано: 21:03, 02 апреля 2019
Мир / Украина

Букмекерські контори виставили коефіцієнти на результат другого туру виборів Президента України, - експерт - «Мир»

Букмекерські контори виставили коефіцієнти на результат другого туру виборів Президента України. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав бізнесмен Володимир Компанієць. Європейська букмекерська контора bwin:...
Букмекерські контори виставили коефіцієнти на результат другого туру виборів Президента України, - експерт - «Мир»
Букмекерські контори виставили коефіцієнти на результат другого туру виборів Президента України, - експерт - «Мир»

Букмекерські контори виставили коефіцієнти на результат другого туру виборів Президента України.


Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав бізнесмен Володимир Компанієць.
Європейська букмекерська контора bwin: коефіцієнт на перемогу Зеленського - 1,22, на Порошенко - 4,0. Вірогідність перемоги Порошенка не більше 25%.
Букмекерська контора Паріматч: коефіцієнт на перемогу Зеленського - 1,31, на Порошенко - 3,1. Вірогідність перемоги Порошенка не більше 32,3%.


Букмекерська контора Фаворит: коефіцієнт на перемогу Зеленського - 1,45, на Порошенко - 2,65. Вірогідність перемоги Порошенка не більше 37,7%.
Букмекерська контора 1xbet: коефіцієнт на перемогу Зеленського - 1,33, на Порошенко - 3,075. Вірогідність перемоги Порошенка не більше 32,3%.
Для тих хто не в курсі, то ставки оперативно змінюються, наприклад, через 1 годину після мого прінт-скріну букмекерська контора Фаворит вже змінила коефіцієнти, тепер: коефіцієнт на перемогу Зеленського - 1,5, на Порошенко - 2,4. Вірогідність перемоги Порошенка не більше 41,7%.



Вечірні Вісті


...

Букмекерські контори виставили коефіцієнти на результат другого туру виборів Президента України. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав бізнесмен Володимир Компанієць. Європейська букмекерська контора bwin: коефіцієнт на перемогу Зеленського - 1,22, на Порошенко - 4,0. Вірогідність перемоги Порошенка не більше 25%. Букмекерська контора Паріматч: коефіцієнт на перемогу Зеленського - 1,31, на Порошенко - 3,1. Вірогідність перемоги Порошенка не більше 32,3%. Букмекерська контора Фаворит: коефіцієнт на перемогу Зеленського - 1,45, на Порошенко - 2,65. Вірогідність перемоги Порошенка не більше 37,7%. Букмекерська контора 1xbet: коефіцієнт на перемогу Зеленського - 1,33, на Порошенко - 3,075. Вірогідність перемоги Порошенка не більше 32,3%. Для тих хто не в курсі, то ставки оперативно змінюються, наприклад, через 1 годину після мого прінт-скріну букмекерська контора Фаворит вже змінила коефіцієнти, тепер: коефіцієнт на перемогу Зеленського - 1,5, на Порошенко - 2,4. Вірогідність перемоги Порошенка не більше 41,7%. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика