Андрій Ніколаєнко: До коаліції дій наша команда зможе делегувати фахівців - «Автоновости» » «Новости Дня»
Ксения
Опубликовано: 16:10, 27 июня 2019
Украина / Авто

Андрій Ніколаєнко: До коаліції дій наша команда зможе делегувати фахівців - «Автоновости»

До парламенту повинні зайти підготовлені фахівці, які мають управлінський досвід і готові до викликів, що стоять перед Україною. Таку думку висловив кандидат у народні депутати від «Батьківщини» та лідер політичної партії «Основа» Андрій Ніколаєнко в студії телеканалу Espresso TV. «Варто розуміти, з яким досвідом політики підуть у парламент і що вони там прагнуть будувати. Я впевнений, що наша команда зможе делегувати до коаліції дій фахових людей, які за плечима мають реальні результати в кожній конкретній галузі», - сказав він.
Андрій Ніколаєнко: До коаліції дій наша команда зможе делегувати фахівців - «Автоновости»
Андрій Ніколаєнко: До коаліції дій наша команда зможе делегувати фахівців - «Автоновости»

До парламенту повинні зайти підготовлені фахівці, які мають управлінський досвід і готові до викликів, що стоять перед Україною.


Таку думку висловив кандидат у народні депутати від «Батьківщини» та лідер політичної партії «Основа» Андрій Ніколаєнко в студії телеканалу Espresso TV.


«Варто розуміти, з яким досвідом політики підуть у парламент і що вони там прагнуть будувати. Я впевнений, що наша команда зможе делегувати до коаліції дій фахових людей, які за плечима мають реальні результати в кожній конкретній галузі», - сказав він.


Політик переконаний, що зробити щось справді гідне вийде тільки у тому випадку, коли разом з новими обличчями у наступній каденції Верховної Ради ми побачимо достатню кількість підготовлених кадрів.


«Країна потребує компетентної влади», - наголосив Андрій Ніколаєнко.


Політик відзначив, що обирати політиків лише за критерієм їх молодості - недостатньо.


«У списках «Батьківщини» можна побачити молодих політиків, які гарно себе зарекомендували. Водночас у нас є достатня кількість досвідчених людей. Одна тільки молодість - це не панацея від усіх хвороб. До складу ще чинної каденції парламенту увійшла велика кількість, на той момент, нових облич, які представляли різні політичні сили, але наслідки їхньої «роботи» ми відчуваємо на собі кожного дня», - підсумував кандидат у народні депутати від «Батьківщини».


ba.org.ua


...

До парламенту повинні зайти підготовлені фахівці, які мають управлінський досвід і готові до викликів, що стоять перед Україною. Таку думку висловив кандидат у народні депутати від «Батьківщини» та лідер політичної партії «Основа» Андрій Ніколаєнко в студії телеканалу Espresso TV. «Варто розуміти, з яким досвідом політики підуть у парламент і що вони там прагнуть будувати. Я впевнений, що наша команда зможе делегувати до коаліції дій фахових людей, які за плечима мають реальні результати в кожній конкретній галузі», - сказав він. Політик переконаний, що зробити щось справді гідне вийде тільки у тому випадку, коли разом з новими обличчями у наступній каденції Верховної Ради ми побачимо достатню кількість підготовлених кадрів. «Країна потребує компетентної влади», - наголосив Андрій Ніколаєнко. Політик відзначив, що обирати політиків лише за критерієм їх молодості - недостатньо. «У списках «Батьківщини» можна побачити молодих політиків, які гарно себе зарекомендували. Водночас у нас є достатня кількість досвідчених людей. Одна тільки молодість - це не панацея від усіх хвороб. До складу ще чинної каденції парламенту увійшла велика кількість, на той момент, нових облич, які представляли різні політичні сили, але наслідки їхньої «роботи» ми відчуваємо на собі кожного дня», - підсумував кандидат у народні депутати від «Батьківщини». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика