Pianoбой та Open Kids записали саундтрек до фільму «Поліна і таємниця кіностудії» - «Происшествия» » «Новости Дня»
Ward
Опубликовано: 16:00, 22 августа 2019
Украина / Происшествия и криминал

Pianoбой та Open Kids записали саундтрек до фільму «Поліна і таємниця кіностудії» - «Происшествия»

Вийшло в світ відео на пісню Pianoбой «Ніхто не сам». Композиція стала частиною музичного супроводу українського фільму «Поліна і таємниця кіностудії», що вже 22 серпня виходить на великі екрани. ...
Pianoбой та Open Kids записали саундтрек до фільму «Поліна і таємниця кіностудії» - «Происшествия»
Pianoбой та Open Kids записали саундтрек до фільму «Поліна і таємниця кіностудії» - «Происшествия»

Вийшло в світ відео на пісню Pianoбой «Ніхто не сам». Композиція стала частиною музичного супроводу українського фільму «Поліна і таємниця кіностудії», що вже 22 серпня виходить на великі екрани.


Спеціально для нього Дмитро Шуров (Pianoбой) разом з гуртом Open Kids записали оригінальний саундтрек.


Пісня «Ніхто не сам» передає настрій стрічки, розповідаючи про часом непрості пошуки себе та свого місця у житті.


Автором музики став сам Дмитро, тоді як до створення тексту разом з ним долучилися відома українська поетеса Катерина Бабкіна, а також педагог та поетеса Катерина Галенко.


Кліп на пісню «Ніхто не сам» - це поєднання епізодів із фільму зі зйомками Шурова та дівчат з гурту Open Kids на студії звукозапису FILM.UA.


Музика: Дмитро Шуров


Лірика: Дмитро Шуров, Катерина Галенко, Катерина Бабкіна


Режисер: Олександр Кукушкін


Оператор: Владислав Рудник




Нагадаємо, що в широкий кінотеатральний прокат стрічка «Поліна і таємниця кіностудії» виходить 22 серпня 2019 року.


«Вечірні Вісті»


...

Вийшло в світ відео на пісню Pianoбой «Ніхто не сам». Композиція стала частиною музичного супроводу українського фільму «Поліна і таємниця кіностудії», що вже 22 серпня виходить на великі екрани. Спеціально для нього Дмитро Шуров (Pianoбой) разом з гуртом Open Kids записали оригінальний саундтрек. Пісня «Ніхто не сам» передає настрій стрічки, розповідаючи про часом непрості пошуки себе та свого місця у житті. Автором музики став сам Дмитро, тоді як до створення тексту разом з ним долучилися відома українська поетеса Катерина Бабкіна, а також педагог та поетеса Катерина Галенко. Кліп на пісню «Ніхто не сам» - це поєднання епізодів із фільму зі зйомками Шурова та дівчат з гурту Open Kids на студії звукозапису FILM.UA. Музика: Дмитро Шуров Лірика: Дмитро Шуров, Катерина Галенко, Катерина Бабкіна Режисер: Олександр Кукушкін Оператор: Владислав Рудник Нагадаємо, що в широкий кінотеатральний прокат стрічка «Поліна і таємниця кіностудії» виходить 22 серпня 2019 року. «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика