Юлія Тимошенко привітала Дональда Туска з обранням на посаду Президента ЄНП - «Происшествия» » «Новости Дня»
Гаврила
Опубликовано: 00:14, 21 ноября 2019
Украина / Происшествия и криминал

Юлія Тимошенко привітала Дональда Туска з обранням на посаду Президента ЄНП - «Происшествия»

Під час Конгресу ЄНП у Загребі (Хорватія) Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко особисто привітала Президента Європейської Ради Дональда Туска з обранням Президентом Європейської народної партії. «Сердечно...
Юлія Тимошенко привітала Дональда Туска з обранням на посаду Президента ЄНП - «Происшествия»
Юлія Тимошенко привітала Дональда Туска з обранням на посаду Президента ЄНП - «Происшествия»

Під час Конгресу ЄНП у Загребі (Хорватія) Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко особисто привітала Президента Європейської Ради Дональда Туска з обранням Президентом Європейської народної партії.


«Сердечно вітаю Вас, великого друга України, з обранням Президентом Європейської народної партії. Впевнена, що під Вашим професійним керівництвом наша спільна політична родина зможе подолати усі виклики у ці нелегкі часи для Європи», - наголосила Юлія Тимошенко.


«Наша партія вже майже 12 років є членом Європейської народної партії. І ми завжди відчували вашу підтримку, вашу допомогу у складні часи становлення нашої країни. Хотіла наголосити, що дуже приємно було почути під час нашої зустрічі сьогодні, що будучи Президентом ЄНП Ви бачите питання України найбільш пріоритетними. Я Вам за це щиро дякую!» - резюмувала лідер «Батьківщини».


Нагадаємо, що 20-21 листопада Юлія Тимошенко та заступник Голови партії «Батьківщина», перший заступник голови Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики Григорій Немиря перебувають з робочим візитом у Загребі для участі у Конгресі та Саміті ЄНП.


У ході візиту лідер партії провела зустрічі з Прем'єр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем, з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском та з Комісаром ЄС з питань політики сусідства та розширення Йоганнесом Ганом.


ba.org.ua



...

Під час Конгресу ЄНП у Загребі (Хорватія) Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко особисто привітала Президента Європейської Ради Дональда Туска з обранням Президентом Європейської народної партії. «Сердечно вітаю Вас, великого друга України, з обранням Президентом Європейської народної партії. Впевнена, що під Вашим професійним керівництвом наша спільна політична родина зможе подолати усі виклики у ці нелегкі часи для Європи», - наголосила Юлія Тимошенко. «Наша партія вже майже 12 років є членом Європейської народної партії. І ми завжди відчували вашу підтримку, вашу допомогу у складні часи становлення нашої країни. Хотіла наголосити, що дуже приємно було почути під час нашої зустрічі сьогодні, що будучи Президентом ЄНП Ви бачите питання України найбільш пріоритетними. Я Вам за це щиро дякую!» - резюмувала лідер «Батьківщини». Нагадаємо, що 20-21 листопада Юлія Тимошенко та заступник Голови партії «Батьківщина», перший заступник голови Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики Григорій Немиря перебувають з робочим візитом у Загребі для участі у Конгресі та Саміті ЄНП. У ході візиту лідер партії провела зустрічі з Прем'єр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем, з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском та з Комісаром ЄС з питань політики сусідства та розширення Йоганнесом Ганом. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика