Вийшов новий трейлер комедії «Гламурний бізнес» - «Происшествия» » «Новости Дня»
Вячеслав
Опубликовано: 16:00, 11 декабря 2019
Украина / Происшествия и криминал

Вийшов новий трейлер комедії «Гламурний бізнес» - «Происшествия»

Дві найкращі подруги ведуть успішний б'юті-бізнес і відриваються наповну, шокуючи оточуючих, а іноді навіть самих себе. В якусь мить, вони усвідомлюють, що по вуха в боргах, тому гламур і шик більше не для них. На що підуть дівчата, щоб втриматися на плаву, зберегти бізнес і не захейтити одна одну в процесі?! Режисер: МІГЕЛЬ АРТЕТА У ролях: САЛЬМА ХАЙЄК («Однокласники 2», «Батьки легкої поведінки»), РОУЗ БІРН («Сусіди», «Шпигунка», «Подруги нареченої»), ТІФФАНІ ГЕДДІШ («Ульотні дівчата»). Старт в Україні: 9 січня 2020 «Вечірні
Вийшов новий трейлер комедії «Гламурний бізнес» - «Происшествия»
Вийшов новий трейлер комедії «Гламурний бізнес» - «Происшествия»

Дві найкращі подруги ведуть успішний б'юті-бізнес і відриваються наповну, шокуючи оточуючих, а іноді навіть самих себе. В якусь мить, вони усвідомлюють, що по вуха в боргах, тому гламур і шик більше не для них. На що підуть дівчата, щоб втриматися на плаву, зберегти бізнес і не захейтити одна одну в процесі?!




Режисер: МІГЕЛЬ АРТЕТА


У ролях: САЛЬМА ХАЙЄК («Однокласники 2», «Батьки легкої поведінки»), РОУЗ БІРН («Сусіди», «Шпигунка», «Подруги нареченої»), ТІФФАНІ ГЕДДІШ («Ульотні дівчата»).


Старт в Україні: 9 січня 2020


«Вечірні Вісті»


...

Дві найкращі подруги ведуть успішний б'юті-бізнес і відриваються наповну, шокуючи оточуючих, а іноді навіть самих себе. В якусь мить, вони усвідомлюють, що по вуха в боргах, тому гламур і шик більше не для них. На що підуть дівчата, щоб втриматися на плаву, зберегти бізнес і не захейтити одна одну в процесі?! Режисер: МІГЕЛЬ АРТЕТА У ролях: САЛЬМА ХАЙЄК («Однокласники 2», «Батьки легкої поведінки»), РОУЗ БІРН («Сусіди», «Шпигунка», «Подруги нареченої»), ТІФФАНІ ГЕДДІШ («Ульотні дівчата»). Старт в Україні: 9 січня 2020 «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика