Коли Київ перейде у "червону" зону карантину та як буде працювати транспорт – прозноз КМДА - «Происшествия» » «Новости Дня»
Coleman
Опубликовано: 00:00, 22 октября 2021
Украина / Происшествия и криминал

Коли Київ перейде у "червону" зону карантину та як буде працювати транспорт – прозноз КМДА - «Происшествия»

На цей час у столиці "червоному" рівню епіднебезпеки відповідає...
Коли Київ перейде у "червону" зону карантину та як буде працювати транспорт – прозноз КМДА - «Происшествия»
Коли Київ перейде у "червону" зону карантину та як буде працювати транспорт – прозноз КМДА - «Происшествия»

На цей час у столиці "червоному" рівню епіднебезпеки відповідає один з показників.


У Київській міській державній адміністрації (КМДА) прогнозують, що столиця перейде у "червону" зону карантину не раніше наступного тижня.


Про це розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, пише інформує UAINFO.org.


За словами чиновника, на цей час у Києві "червоній" зоні відповідає один з показників – за рівнем госпіталізації пацієнтів.


"Це видно зі статистики від Міністерства охорони здоров'я. Також показник завантаженості ліжок з киснем на сьогодні становить 63% з 65%. Для переходу у "червоний" рівень два індикатори повинні перевищувати норму три дні поспіль", – зазначив Поворозник.


Він припускає, що вже наступного тижня Київ може "почервоніти", якщо показники продовжать погіршуватися: "Це точно буде не швидше, ніж у понеділок - вівторок, якщо за показником завантаженості ліжок з киснем ми перетнемо кордон в 65%. Найімовірніше, це буде наступного тижня".


Транспорт працюватиме у звичайному режимі.


"Транспорт ми точно не будемо закривати, він буде працювати в звичному для себе режимі. У нас є на сьогодні приклади, які вже діють в Україні, в частині роботи установ та організацій. Ми проаналізуємо кращі варіанти і будемо точно їх застосовувати, в тому числі й світовій практиці", - заявив чиновник.


...

На цей час у столиці "червоному" рівню епіднебезпеки відповідає один з показників. У Київській міській державній адміністрації (КМДА) прогнозують, що столиця перейде у "червону" зону карантину не раніше наступного тижня. Про це розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, пише інформує UAINFO.org. За словами чиновника, на цей час у Києві "червоній" зоні відповідає один з показників – за рівнем госпіталізації пацієнтів. "Це видно зі статистики від Міністерства охорони здоров'я. Також показник завантаженості ліжок з киснем на сьогодні становить 63% з 65%. Для переходу у "червоний" рівень два індикатори повинні перевищувати норму три дні поспіль", – зазначив Поворозник. Він припускає, що вже наступного тижня Київ може "почервоніти", якщо показники продовжать погіршуватися: "Це точно буде не швидше, ніж у понеділок - вівторок, якщо за показником завантаженості ліжок з киснем ми перетнемо кордон в 65%. Найімовірніше, це буде наступного тижня". Транспорт працюватиме у звичайному режимі. "Транспорт ми точно не будемо закривати, він буде працювати в звичному для себе режимі. У нас є на сьогодні приклади, які вже діють в Україні, в частині роботи установ та організацій. Ми проаналізуємо кращі варіанти і будемо точно їх застосовувати, в тому числі й світовій практиці", - заявив чиновник. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика