Кожна область повинна бути готова до вторгнення Росії – Галаган - «Происшествия» » «Новости Дня»
Miln
Опубликовано: 00:00, 22 октября 2021
Украина / Происшествия и криминал

Кожна область повинна бути готова до вторгнення Росії – Галаган - «Происшествия»

В незалежності від того, чи є область окупованою зараз чи ні, в разі широкомасштабного наступу військ агресора - готовність до опору повинна бути на високому рівні - заявив командувач Сил спеціальних операцій Григорій...
Кожна область повинна бути готова до вторгнення Росії – Галаган - «Происшествия»
Кожна область повинна бути готова до вторгнення Росії – Галаган - «Происшествия»

В незалежності від того, чи є область окупованою зараз чи ні, в разі широкомасштабного наступу військ агресора - готовність до опору повинна бути на високому рівні - заявив командувач Сил спеціальних операцій Григорій Галаган.


Про це повідомляє "РБК-Україна".


Сили спеціальних операцій, у разі вторгнення Росії, покликані не тільки забезпечити соціальний захист людей, які беруть участь в опорі, а й організовувати заходи, що дозволяють цей опір чинити.


"Сьогодні в Україні 130 районів по новому районуванню і відсутність загрози вторгнення і подальшої ескалації з боку Російської Федерації ніхто не гарантує. Ми повинні бути готові, в кожній області ", - заявив Галаган.


"РБК-Україна"


...

В незалежності від того, чи є область окупованою зараз чи ні, в разі широкомасштабного наступу військ агресора - готовність до опору повинна бути на високому рівні - заявив командувач Сил спеціальних операцій Григорій Галаган. Про це повідомляє "РБК-Україна". Сили спеціальних операцій, у разі вторгнення Росії, покликані не тільки забезпечити соціальний захист людей, які беруть участь в опорі, а й організовувати заходи, що дозволяють цей опір чинити. "Сьогодні в Україні 130 районів по новому районуванню і відсутність загрози вторгнення і подальшої ескалації з боку Російської Федерації ніхто не гарантує. Ми повинні бути готові, в кожній області ", - заявив Галаган. "РБК-Україна" .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика