Кваліфікація ЧС-2022: експерти оцінили шанси збірної України в плей-оф - «Экономика» » «Новости Дня»
Chandter
Опубликовано: 00:00, 20 ноября 2021
Украина / Экономика / Финансы

Кваліфікація ЧС-2022: експерти оцінили шанси збірної України в плей-оф - «Экономика»

Сергій Нагорняк виступає за збірну ветеранів / фото УНІАН, Євген Кравс Колишній головний тренер збірної України і "Динамо" Київ Леонід Буряк, а також наставник збірної України U-18 Сергій Нагорняк поділилися очікуваннями...
Кваліфікація ЧС-2022: експерти оцінили шанси збірної України в плей-оф - «Экономика»
Кваліфікація ЧС-2022: експерти оцінили шанси збірної України в плей-оф - «Экономика»

Сергій Нагорняк виступає за збірну ветеранів / фото УНІАН, Євген Кравс


Колишній головний тренер збірної України і "Динамо" Київ Леонід Буряк, а також наставник збірної України U-18 Сергій Нагорняк поділилися очікуваннями щодо перспектив головної команди країни в плей-оф кваліфікації ЧС-2022.


Слова експертів наводить Meta-ratings.com.ua, інформує УНІАН.


Буряк вважає, що якщо Україні дістанеться Італія чи Португалія, то судді будуть прихильні до цих команд:


"У цьому списку знаходяться досить серйозні команди. Не забувайте, що в матчах з Португалією та Італією суддівство інше, до цих грандів є симпатії з боку Феміди. Також у цих команд рейтинг набагато вищий, ніж у нас".


"Звичайно, хтось із цих команд сто відсотків буде в нашій підгрупі. З чотирьох збірних тільки одна вийде на мундіаль. Це можливо зробити, але це складне завдання. Успіх не любить шуму. Треба тихо йти до цієї мрії, яка у нас є, а саме - зіграти на чемпіонаті світу", - додав він.


Нагорняк назвав мінусом те, що півфінальний матч збірна України проведе в гостях:


"Давайте почекаємо жереб. Єдиний мінус в тому, що перший матч будемо грати на виїзді. Звичайно, не хотілося б в суперники Італію і Португалію".


Також він прокоментував слова Олександра Петракова про те, що збірна України обіграє будь-якого суперника і вийде на ЧС:


"Впевненість головного тренера, звичайно, впливає на команду. Він вірить в команду. Молодці! Так і потрібно. Єдина перевага нашого суперника буде в тому, що ми будемо в гостях грати. Не більше того. Все-таки підтримка своїх глядачів дорогого коштує".


На груповому етапі Україна виступала в одній групі з Францією, Фінляндією, Боснією і Герцеговиною та Казахстаном. Українці двічі перемогли, шість разів зіграли внічию, набрали 12 очок і посіли друге місце після Франції, забезпечивши собі участь у плей-оф. 


Стикові матчі пройдуть у березні, а свого першого суперника Україна дізнається в ході жеребкування 26 листопада. Для виходу на ЧС збірній України потрібно буде пройти півфінал і фінал (у форматі одногоматчевого протистояння).


У відборі на ЧС Україна встановила унікальний рекорд.


УНІАН


 


...

Сергій Нагорняк виступає за збірну ветеранів / фото УНІАН, Євген Кравс Колишній головний тренер збірної України і "Динамо" Київ Леонід Буряк, а також наставник збірної України U-18 Сергій Нагорняк поділилися очікуваннями щодо перспектив головної команди країни в плей-оф кваліфікації ЧС-2022. Слова експертів наводить Meta-ratings.com.ua, інформує УНІАН. Буряк вважає, що якщо Україні дістанеться Італія чи Португалія, то судді будуть прихильні до цих команд: "У цьому списку знаходяться досить серйозні команди. Не забувайте, що в матчах з Португалією та Італією суддівство інше, до цих грандів є симпатії з боку Феміди. Також у цих команд рейтинг набагато вищий, ніж у нас". "Звичайно, хтось із цих команд сто відсотків буде в нашій підгрупі. З чотирьох збірних тільки одна вийде на мундіаль. Це можливо зробити, але це складне завдання. Успіх не любить шуму. Треба тихо йти до цієї мрії, яка у нас є, а саме - зіграти на чемпіонаті світу", - додав він. Нагорняк назвав мінусом те, що півфінальний матч збірна України проведе в гостях: "Давайте почекаємо жереб. Єдиний мінус в тому, що перший матч будемо грати на виїзді. Звичайно, не хотілося б в суперники Італію і Португалію". Також він прокоментував слова Олександра Петракова про те, що збірна України обіграє будь-якого суперника і вийде на ЧС: "Впевненість головного тренера, звичайно, впливає на команду. Він вірить в команду. Молодці! Так і потрібно. Єдина перевага нашого суперника буде в тому, що ми будемо в гостях грати. Не більше того. Все-таки підтримка своїх глядачів дорогого коштує". На груповому етапі Україна виступала в одній групі з Францією, Фінляндією, Боснією і Герцеговиною та Казахстаном. Українці двічі перемогли, шість разів зіграли внічию, набрали 12 очок і посіли друге місце після Франції, забезпечивши собі участь у плей-оф. Стикові матчі пройдуть у березні, а свого першого суперника Україна дізнається в ході жеребкування 26 листопада. Для виходу на ЧС збірній України потрібно буде пройти півфінал і фінал (у форматі одногоматчевого протистояння). У відборі на ЧС Україна встановила унікальний рекорд. УНІАН .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика