Псакі підтвердила намір Байдена балотуватися на другий термін - «Культура» » «Новости Дня»
Anderson
Опубликовано: 00:00, 24 ноября 2021
Украина / Культура

Псакі підтвердила намір Байдена балотуватися на другий термін - «Культура»

Президент США Джо Байден має намір балотуватися на другий термін у 2024 році. Цю інформацію підтвердила прес-секретар Білого дому Джен Псакі,  інформує Інтерфакс-Україна. "Такий його намір", - заявила Псакі журналістам, які поставили питання про бажання Байдена брати участь у наступних президентських виборах. Таким чином, прес-секретар підтвердила повідомлення низки американських ЗМІ, що Байден і його найближчі радники в останні дні запевняли союзників у тому, що він планує балотуватися на другий термін. Про своє бажання брати участь
Псакі підтвердила намір Байдена балотуватися на другий термін - «Культура»
Псакі підтвердила намір Байдена балотуватися на другий термін - «Культура»

Президент США Джо Байден має намір балотуватися на другий термін у 2024 році.


Цю інформацію підтвердила прес-секретар Білого дому Джен Псакі,  інформує Інтерфакс-Україна.


"Такий його намір", - заявила Псакі журналістам, які поставили питання про бажання Байдена брати участь у наступних президентських виборах.


Таким чином, прес-секретар підтвердила повідомлення низки американських ЗМІ, що Байден і його найближчі радники в останні дні запевняли союзників у тому, що він планує балотуватися на другий термін.


Про своє бажання брати участь у виборах 2024 року президент США заявляв майже відразу з моменту інавгурації.


"Я планую балотуватися на другий термін. Я чекаю на це", - заявляв 78-річний Байден ще у березні.


Тоді він додав, що найімовірніше разом з ним, можливо, переобиратиметься чинний віце-президент США Камала Гарріс.


Тим часом, підтримка Байдена неухильно знижується в останні тижні. Про це свідчать дані опитувань, навіть лояльних до нього ЗМІ.


Так, опубліковане раніше у листопаді опитування, проведене виданням USA Today та Саффолькським університетом, показало, що діяльність Байдена підтримують лише 38% виборців у США, і більшість проти того, щоб він балотувався на другий термін.


Крім того, багатьох бентежить літній вік Байдена. 2024 року президенту США виповниться 82 роки. 


"Вечірні Вісті"


...

Президент США Джо Байден має намір балотуватися на другий термін у 2024 році. Цю інформацію підтвердила прес-секретар Білого дому Джен Псакі, інформує Інтерфакс-Україна. "Такий його намір", - заявила Псакі журналістам, які поставили питання про бажання Байдена брати участь у наступних президентських виборах. Таким чином, прес-секретар підтвердила повідомлення низки американських ЗМІ, що Байден і його найближчі радники в останні дні запевняли союзників у тому, що він планує балотуватися на другий термін. Про своє бажання брати участь у виборах 2024 року президент США заявляв майже відразу з моменту інавгурації. "Я планую балотуватися на другий термін. Я чекаю на це", - заявляв 78-річний Байден ще у березні. Тоді він додав, що найімовірніше разом з ним, можливо, переобиратиметься чинний віце-президент США Камала Гарріс. Тим часом, підтримка Байдена неухильно знижується в останні тижні. Про це свідчать дані опитувань, навіть лояльних до нього ЗМІ. Так, опубліковане раніше у листопаді опитування, проведене виданням USA Today та Саффолькським університетом, показало, що діяльність Байдена підтримують лише 38% виборців у США, і більшість проти того, щоб він балотувався на другий термін. Крім того, багатьох бентежить літній вік Байдена. 2024 року президенту США виповниться 82 роки. "Вечірні Вісті" .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика