Андрій Сенченко: Як звільнити президента? - «Мир» » «Новости Дня»
Дина
Опубликовано: 18:01, 12 марта 2019
Мир / Украина

Андрій Сенченко: Як звільнити президента? - «Мир»

«Намагаючись втримати владу, Порошенко імітує боротьбу с корупцією. Під ніж йдуть в першу чергу ті, хто засвітився і, як з'ясувалося, не ділився», - про це своїй сторінці у Фейсбуці пише глава правозахисного руху...
Андрій Сенченко: Як звільнити президента? - «Мир»

«Намагаючись втримати владу, Порошенко імітує боротьбу с корупцією. Під ніж йдуть в першу чергу ті, хто засвітився і, як з'ясувалося, не ділився», - про це своїй сторінці у Фейсбуці пише глава правозахисного руху «Сила права» та координатор Воєнного кабінету Юлії Тимошенко Андрій Сенченко.


«Сьогодні під час виступу на Форумі «Від енергоефективності до енергонезалежності», абсолютно не соромлячись, Президент Петро Порошенко наголосив, що в Україні має бути нетерпимість до корупційних дій на всіх рівнях. «Ми маємо абсолютно чіткі підходи, що в країні має бути нульова толерантність до корупції», - додав він.


У цьому контексті глава держави виступив з ініціативою щодо звільнення Голови Полтавської обласної державної адміністрації Валерія Головка та його першого заступника Андрія Пісоцького і звернувся до Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з пропозицією надіслати подання на звільнення зазначених осіб.


«До них виникли серйозні претензії Національного антикорупційного бюро, представлені відповідні докази, і для об'єктивного розслідування буде краще, якщо пан Головко не буде обіймати високу державну посаду», - повідомив Петро Порошенко. «Це, на мою думку, логічне рішення, яке має стати модельним для подібних випадків. Це новація в українському житті», - наголосив він.


Виникає логічне питання: «А яким повинно бути «модельне рішення», коли особисто Президент є головою корупційної піраміди в країні»?, - задається питання Сенченко.


«Вечірні Вісті»



...

«Намагаючись втримати владу, Порошенко імітує боротьбу с корупцією. Під ніж йдуть в першу чергу ті, хто засвітився і, як з'ясувалося, не ділився», - про це своїй сторінці у Фейсбуці пише глава правозахисного руху «Сила права» та координатор Воєнного кабінету Юлії Тимошенко Андрій Сенченко. «Сьогодні під час виступу на Форумі «Від енергоефективності до енергонезалежності», абсолютно не соромлячись, Президент Петро Порошенко наголосив, що в Україні має бути нетерпимість до корупційних дій на всіх рівнях. «Ми маємо абсолютно чіткі підходи, що в країні має бути нульова толерантність до корупції», - додав він. У цьому контексті глава держави виступив з ініціативою щодо звільнення Голови Полтавської обласної державної адміністрації Валерія Головка та його першого заступника Андрія Пісоцького і звернувся до Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з пропозицією надіслати подання на звільнення зазначених осіб. «До них виникли серйозні претензії Національного антикорупційного бюро, представлені відповідні докази, і для об'єктивного розслідування буде краще, якщо пан Головко не буде обіймати високу державну посаду», - повідомив Петро Порошенко. «Це, на мою думку, логічне рішення, яке має стати модельним для подібних випадків. Це новація в українському житті», - наголосив він. Виникає логічне питання: «А яким повинно бути «модельне рішення», коли особисто Президент є головою корупційної піраміди в країні»?, - задається питання Сенченко. «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика