Юлія Тимошенко: Влада має повернутися до реальних дій і негайно ухвалити бюджетну резолюцію - «Мир» » «Новости Дня»
Mitchell
Опубликовано: 16:05, 30 мая 2019
Мир / Украина

Юлія Тимошенко: Влада має повернутися до реальних дій і негайно ухвалити бюджетну резолюцію - «Мир»

Юлія Тимошенко звернулася до президента, парламенту і уряду вийти зі ступору всіх політичних подій, які зараз відбуваються, і включитися в роботу над бюджетною резолюцією, розпланувавши таким чином стратегію життя...
Юлія Тимошенко: Влада має повернутися до реальних дій і негайно ухвалити бюджетну резолюцію - «Мир»
Юлія Тимошенко: Влада має повернутися до реальних дій і негайно ухвалити бюджетну резолюцію - «Мир»

Юлія Тимошенко звернулася до президента, парламенту і уряду вийти зі ступору всіх політичних подій, які зараз відбуваються, і включитися в роботу над бюджетною резолюцією, розпланувавши таким чином стратегію життя держави на 3 роки.


Як зауважила лідер «Батьківщини, вчора, по суті, не було проведено засідання уряду, а тому зірвалося ухвалення бюджетної резолюції, обов'язковість якої передбачена Бюджетним кодексом.


«Якщо ми вчасно не ухвалимо цей документ (до 1 червня), не заплануємо наше життя, це означатиме, що країна йде на три роки в хаосі та без змін», - зазначила вона.


За словами Юлії Тимошенко, люди вірять, що після виборів їхнє життя змінюватиметься. Проте сьогодні в країні реальні дії, кроки замінені політичним хаосом, домовленостями, непослідовною роботою всіх органів влади, додала політик.


Саме тому Голова партії звернулася до президента, парламенту і уряду, щоб вони звернули увагу на Бюджетний кодекс, на те, що сьогодні країна некерована і повернулися до раціональних законних дій - подали до 1 червня бюджетну резолюцію до парламенту, а парламент ухвалив її.


«Якщо цього не відбудеться, це означатиме, що країна дарма змін очікує. Я не хочу цього допустити, - запевнила лідер «Батьківщини». - Наша команда і я особисто готова включитися до роботи над бюджетною резолюцією, і разом із президентом розпланувати на базі Нового курсу стратегію життя держави на 3 роки», - підсумувала вона.


ba.org.ua


...

Юлія Тимошенко звернулася до президента, парламенту і уряду вийти зі ступору всіх політичних подій, які зараз відбуваються, і включитися в роботу над бюджетною резолюцією, розпланувавши таким чином стратегію життя держави на 3 роки. Як зауважила лідер «Батьківщини, вчора, по суті, не було проведено засідання уряду, а тому зірвалося ухвалення бюджетної резолюції, обов'язковість якої передбачена Бюджетним кодексом. «Якщо ми вчасно не ухвалимо цей документ (до 1 червня), не заплануємо наше життя, це означатиме, що країна йде на три роки в хаосі та без змін», - зазначила вона. За словами Юлії Тимошенко, люди вірять, що після виборів їхнє життя змінюватиметься. Проте сьогодні в країні реальні дії, кроки замінені політичним хаосом, домовленостями, непослідовною роботою всіх органів влади, додала політик. Саме тому Голова партії звернулася до президента, парламенту і уряду, щоб вони звернули увагу на Бюджетний кодекс, на те, що сьогодні країна некерована і повернулися до раціональних законних дій - подали до 1 червня бюджетну резолюцію до парламенту, а парламент ухвалив її. «Якщо цього не відбудеться, це означатиме, що країна дарма змін очікує. Я не хочу цього допустити, - запевнила лідер «Батьківщини». - Наша команда і я особисто готова включитися до роботи над бюджетною резолюцією, і разом із президентом розпланувати на базі Нового курсу стратегію життя держави на 3 роки», - підсумувала вона. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика