На Одещині в аграріїв перед посівною викрадають насіння - «Политика» » «Новости Дня»
Ryder
Опубликовано: 15:47, 24 апреля 2019
Политика / Украина

На Одещині в аграріїв перед посівною викрадають насіння - «Политика»

В аграріїв Одещини зловмисники викрадають насіння та мінеральні добрива зі складів. Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнської Аграрної Ради (ВАР), дізнавшись інформацію від членів та партнерів організації. Зокрема,...
На Одещині в аграріїв перед посівною викрадають насіння - «Политика»
На Одещині в аграріїв перед посівною викрадають насіння - «Политика»

В аграріїв Одещини зловмисники викрадають насіння та мінеральні добрива зі складів.


Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнської Аграрної Ради (ВАР), дізнавшись інформацію від членів та партнерів організації.

Зокрема, у ніч з суботи на неділю, 21 квітня, зі складів ТОВ «Новатор», які знаходяться неподалік села Шелехове Ананьївського району Одещини, зловмисники винесли майже 4 тис. кг насіння кукурудзи та соняшнику і понад 900 літрів гербіцидів. Сума збитків склала понад 1,5 мільйона гривень.

Керівник підприємства Михайло Паровик розповідає, що вранці 22 квітня вони мали засівати поля.

«Приїхали, а тут таке. Нам треба засіяти близько 350 гектарів кукурудзою та соняшником. Тепер беремо насіння в борг. Друзі-аграрії допомагають, хто чим може і зараз на 2-3 дні насіння вистачить. Думаємо, міг бути витік інформації від працівників, бо грабіжники точно знали куди йти та що з якого складу забирати», - розповідає аграрій.

Наразі цим випадком займаються правоохоронні органи. Вони встановили, що грабіжники винесли насіння зі складу через ворота, а з його загальної території - через підкоп під бетонною стіною, поблизу якого було знайдено сліди автомобіля.

Михайло Паровик говорить, що йому достеменно відомо про 4 подібних випадки. Однак, його колега Олександр Радзілевич каже, що протягом минулого тижня сталось щонайменше 7 пограбувань складів аграріїв. Загалом же говорять про більш, ніж 25 випадків пограбувань аграріїв Одещини протягом останнього місяця.

«Сума моїх збитків - 3,6 мільйона гривень. Але найголовніше, що поліція чудово знає, хто це робить. Однак, нічого не робить, щоб зловити крадіїв. Навпаки - слідство затягується, бо поліція сама у цьому замішана. Тому ми шукаємо своїми силами, об'єднуємось, зідзвонюємось, передаємо одне одному інформацію», - каже аграрій.
Окрім Одещини аграрії розповідають про подібні випадки на Вінниччині та Миколаївщині.


Вечірні Вісті


...

В аграріїв Одещини зловмисники викрадають насіння та мінеральні добрива зі складів. Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнської Аграрної Ради (ВАР), дізнавшись інформацію від членів та партнерів організації. Зокрема, у ніч з суботи на неділю, 21 квітня, зі складів ТОВ «Новатор», які знаходяться неподалік села Шелехове Ананьївського району Одещини, зловмисники винесли майже 4 тис. кг насіння кукурудзи та соняшнику і понад 900 літрів гербіцидів. Сума збитків склала понад 1,5 мільйона гривень. Керівник підприємства Михайло Паровик розповідає, що вранці 22 квітня вони мали засівати поля. «Приїхали, а тут таке. Нам треба засіяти близько 350 гектарів кукурудзою та соняшником. Тепер беремо насіння в борг. Друзі-аграрії допомагають, хто чим може і зараз на 2-3 дні насіння вистачить. Думаємо, міг бути витік інформації від працівників, бо грабіжники точно знали куди йти та що з якого складу забирати», - розповідає аграрій. Наразі цим випадком займаються правоохоронні органи. Вони встановили, що грабіжники винесли насіння зі складу через ворота, а з його загальної території - через підкоп під бетонною стіною, поблизу якого було знайдено сліди автомобіля. Михайло Паровик говорить, що йому достеменно відомо про 4 подібних випадки. Однак, його колега Олександр Радзілевич каже, що протягом минулого тижня сталось щонайменше 7 пограбувань складів аграріїв. Загалом же говорять про більш, ніж 25 випадків пограбувань аграріїв Одещини протягом останнього місяця. «Сума моїх збитків - 3,6 мільйона гривень. Але найголовніше, що поліція чудово знає, хто це робить. Однак, нічого не робить, щоб зловити крадіїв. Навпаки - слідство затягується, бо поліція сама у цьому замішана. Тому ми шукаємо своїми силами, об'єднуємось, зідзвонюємось, передаємо одне одному інформацію», - каже аграрій. Окрім Одещини аграрії розповідають про подібні випадки на Вінниччині та Миколаївщині. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика