Юлія Тимошенко: Верховна Рада ще має шанс забезпечити зниження тарифів - «Политика» » «Новости Дня»
Азарий
Опубликовано: 16:01, 27 мая 2019
Политика / Украина

Юлія Тимошенко: Верховна Рада ще має шанс забезпечити зниження тарифів - «Политика»

Верховна Рада повинна за останні два місяці своєї роботи забезпечити зниження тарифів, адже цього вимагає українське суспільство. Про це Юлія Тимошенко заявила під час виступу на Погоджувальні...
Юлія Тимошенко: Верховна Рада ще має шанс забезпечити зниження тарифів - «Политика»
Юлія Тимошенко: Верховна Рада ще має шанс забезпечити зниження тарифів - «Политика»

Верховна Рада повинна за останні два місяці своєї роботи забезпечити зниження тарифів, адже цього вимагає українське суспільство.


Про це Юлія Тимошенко заявила під час виступу на Погоджувальні раді керівників фракцій та голів комітетів.


За словами лідера «Батьківщини», не лише у президента, але й у Верховної Ради є повноваження припинити необґрунтоване підвищення тарифів.


«Нам треба ухвалити закон, за яким весь український газ - українцям. По-друге - треба встановити рентабельність не більше 30% при реалізації природного газу. А також ухвалити рішення, зокрема постановою, щоб НАК «Нафтогаз» не через посередників купував європейський газ, відмиваючи половину вартості газу на офшорні рахунки. Безпосередньо «Нафтогаз» має купувати газ на ринку Європи. Без посередників», - наголосила вона.


Юлія Тимошенко також зауважила, що повноваження парламенту новим президентом були припиненні абсолютно законно.


«Верховна Рада сама припинила свої повноваження, тому що вона не виконує своїх головних функцій. Вона не є представницьким органом українського суспільства. Тому що в парламенті не ухвалювались законопроекти, які потрібні людям, а ухвалювалися лобістські корупційні закони», - переконана політик.


Окрім того, зазначила Голова партії, Верховна Рада не виконувала контрольну функцію, ба більше - «вона була невід'ємною складовою всеосяжної корупції, що останні 5 років панувала в країні».


Юлія Тимошенко обурилась і тим, що парламент не забезпечив дотримання законності, адже в країні, де, за Конституцією, прожитковий мінімум становить понад 4 тис. грн, 71% пенсіонерів отримують пенсію менше мінімального прожиткового мінімуму.


У парламента був вибір - піти з честю, ухваливши новий закон про вибори, або без честі, зауважила Голова партії.


«Шкода, що у Верховної Ради не знайшлося політичної волі ухвалити закон про вибори без мажоритарної складової», - підсумувала вона і висловила переконання в тому, що новий парламент зробить все, щоб наступні вибори були без корупції.


ba.org.ua


...

Верховна Рада повинна за останні два місяці своєї роботи забезпечити зниження тарифів, адже цього вимагає українське суспільство. Про це Юлія Тимошенко заявила під час виступу на Погоджувальні раді керівників фракцій та голів комітетів. За словами лідера «Батьківщини», не лише у президента, але й у Верховної Ради є повноваження припинити необґрунтоване підвищення тарифів. «Нам треба ухвалити закон, за яким весь український газ - українцям. По-друге - треба встановити рентабельність не більше 30% при реалізації природного газу. А також ухвалити рішення, зокрема постановою, щоб НАК «Нафтогаз» не через посередників купував європейський газ, відмиваючи половину вартості газу на офшорні рахунки. Безпосередньо «Нафтогаз» має купувати газ на ринку Європи. Без посередників», - наголосила вона. Юлія Тимошенко також зауважила, що повноваження парламенту новим президентом були припиненні абсолютно законно. «Верховна Рада сама припинила свої повноваження, тому що вона не виконує своїх головних функцій. Вона не є представницьким органом українського суспільства. Тому що в парламенті не ухвалювались законопроекти, які потрібні людям, а ухвалювалися лобістські корупційні закони», - переконана політик. Окрім того, зазначила Голова партії, Верховна Рада не виконувала контрольну функцію, ба більше - «вона була невід'ємною складовою всеосяжної корупції, що останні 5 років панувала в країні». Юлія Тимошенко обурилась і тим, що парламент не забезпечив дотримання законності, адже в країні, де, за Конституцією, прожитковий мінімум становить понад 4 тис. грн, 71% пенсіонерів отримують пенсію менше мінімального прожиткового мінімуму. У парламента був вибір - піти з честю, ухваливши новий закон про вибори, або без честі, зауважила Голова партії. «Шкода, що у Верховної Ради не знайшлося політичної волі ухвалити закон про вибори без мажоритарної складової», - підсумувала вона і висловила переконання в тому, що новий парламент зробить все, щоб наступні вибори були без корупції. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика