Усі мають бути рівними перед законом, – Юлія Тимошенко - «Происшествия» » «Новости Дня»
Каролина
Опубликовано: 20:29, 21 мая 2019
Украина / Происшествия и криминал

Усі мають бути рівними перед законом, – Юлія Тимошенко - «Происшествия»

Верховна Рада повинна зняти депутатську недоторканність на позачерговому засіданні, яке має передувати розпуску. Недоторканності слід позбавити також і президента, і суддів. Про це заявила лідер...
Усі мають бути рівними перед законом, – Юлія Тимошенко - «Происшествия»
Усі мають бути рівними перед законом, – Юлія Тимошенко - «Происшествия»

Верховна Рада повинна зняти депутатську недоторканність на позачерговому засіданні, яке має передувати розпуску. Недоторканності слід позбавити також і президента, і суддів.


Про це заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко за підсумками консультацій президента Володимира Зеленського з керівництвом парламенту та лідерами депутатських фракцій і груп щодо розпуску Верховної Ради.


«Наявність недоторканності президента, депутатів і суддів призвело до безкарності, хаосу і корупції в країні. Тому я вважаю, що недоторканність в будь-якій послідовності треба зняти з усіх», - сказала вона.


Юлія Тимошенко нагадала, що у Верховній Раді лежить законопроект про внесення змін до Конституції щодо зняття депутатської недоторканності: «Треба на позачерговій сесії ставити і голосувати цей законопроект, і обов'язково дивитися, хто з депутатів проголосував, а хто ні».


Також необхідно знімати недоторканність з президента та суддів, переконана лідер «Батьківщини».


«Усі мусять бути рівними перед законом! І мені подобається позиція нового президента, який сказав про необхідність зняття недоторканності і з президента, і з депутатів, і з суддів. Я вважаю, що це правильна позиція, і треба всім депутатам її підтримати», - підсумувала Голова партії.


Як відомо, 21 травня відбулися консультації нового президента Володимира Зеленського з керівниками парламентських фракцій щодо розпуску Верховної Ради.


За підсумками зустрічі Юлія Тимошенко заявила, що для розпуску Верховної Ради є всі правові підстави, але перед цим депутати зобов'язані змінити виборче законодавство, призначити нових силовиків та керівництво Національного банку.



ba.org.ua


...

Верховна Рада повинна зняти депутатську недоторканність на позачерговому засіданні, яке має передувати розпуску. Недоторканності слід позбавити також і президента, і суддів. Про це заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко за підсумками консультацій президента Володимира Зеленського з керівництвом парламенту та лідерами депутатських фракцій і груп щодо розпуску Верховної Ради. «Наявність недоторканності президента, депутатів і суддів призвело до безкарності, хаосу і корупції в країні. Тому я вважаю, що недоторканність в будь-якій послідовності треба зняти з усіх», - сказала вона. Юлія Тимошенко нагадала, що у Верховній Раді лежить законопроект про внесення змін до Конституції щодо зняття депутатської недоторканності: «Треба на позачерговій сесії ставити і голосувати цей законопроект, і обов'язково дивитися, хто з депутатів проголосував, а хто ні». Також необхідно знімати недоторканність з президента та суддів, переконана лідер «Батьківщини». «Усі мусять бути рівними перед законом! І мені подобається позиція нового президента, який сказав про необхідність зняття недоторканності і з президента, і з депутатів, і з суддів. Я вважаю, що це правильна позиція, і треба всім депутатам її підтримати», - підсумувала Голова партії. Як відомо, 21 травня відбулися консультації нового президента Володимира Зеленського з керівниками парламентських фракцій щодо розпуску Верховної Ради. За підсумками зустрічі Юлія Тимошенко заявила, що для розпуску Верховної Ради є всі правові підстави, але перед цим депутати зобов'язані змінити виборче законодавство, призначити нових силовиків та керівництво Національного банку. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика