Олександр Романовський: Для ухвалення доленосних рішень важлива не кількість депутатів, а політична воля - «Политика» » «Новости Дня»
Борислава
Опубликовано: 16:37, 07 ноября 2019
Политика / Украина

Олександр Романовський: Для ухвалення доленосних рішень важлива не кількість депутатів, а політична воля - «Политика»

[b]Збереження української газотранспортної системи у державній власності та проведення парламентських слухань на тему відкриття ринку землі - це дві великі перемоги Юлії Тимошенко та партії «Батьківщина»...
Олександр Романовський: Для ухвалення доленосних рішень важлива не кількість депутатів, а політична воля - «Политика»
Олександр Романовський: Для ухвалення доленосних рішень важлива не кількість депутатів, а політична воля - «Политика»

Збереження української газотранспортної системи у державній власності та проведення парламентських слухань на тему відкриття ринку землі - це дві великі перемоги Юлії Тимошенко та партії «Батьківщина».


Крім того, це великі перемоги українського народу, бо у своїх діях партія завжди опікується саме інтересами людей.


За соціологічними дослідженнями абсолютна більшість українців проти продажу землі іноземцям та олігархам, проти того, щоб стратегічні об'єкти країни перейшли в приватні руки або ж транснаціональним корпораціям. Як бачимо, політична воля та професійний підхід під час ухвалення доленосних рішень набагато важливіші за чисельність депутатів у фракції.


Олександр Романовський, керівник Луганської обласної партійної організації «Батьківщина», Facebook


...

Збереження української газотранспортної системи у державній власності та проведення парламентських слухань на тему відкриття ринку землі - це дві великі перемоги Юлії Тимошенко та партії «Батьківщина». Крім того, це великі перемоги українського народу, бо у своїх діях партія завжди опікується саме інтересами людей. За соціологічними дослідженнями абсолютна більшість українців проти продажу землі іноземцям та олігархам, проти того, щоб стратегічні об'єкти країни перейшли в приватні руки або ж транснаціональним корпораціям. Як бачимо, політична воля та професійний підхід під час ухвалення доленосних рішень набагато важливіші за чисельність депутатів у фракції. Олександр Романовський, керівник Луганської обласної партійної організації «Батьківщина», Facebook .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика