До 80% українців вважають погодинну оплату вигіднішою для себе, - експерт - «Общество» » «Новости Дня»
Simpson
Опубликовано: 18:05, 13 марта 2019
Общество / Украина

До 80% українців вважають погодинну оплату вигіднішою для себе, - експерт - «Общество»

За даними Організації економічного співробітництва та розвитку кількість фактично відпрацьованих годин за 2017 рік коливається від 1356 годин до 2257. До цієї міжнародної організації входить 36 країн, переважно європейських, але присутні також усі найбільші економіки світу: США, Канада, Японія та інші. Про це на своїй сторінці в
До 80% українців вважають погодинну оплату вигіднішою для себе, - експерт - «Общество»

За даними Організації економічного співробітництва та розвитку кількість фактично відпрацьованих годин за 2017 рік коливається від 1356 годин до 2257. До цієї міжнародної організації входить 36 країн, переважно європейських, але присутні також усі найбільші економіки світу: США, Канада, Японія та інші.


Про це на своїй сторінці в =68.ARAHG5CGe3ATCCgS51YMNIBY1yVwqC8a_yKlOLSxnh_69NiCLswefCRsMAeYE0WlM2yK8aIlF_2cBZNuWc2FBaKB5Uo3m4danviIjHoWhBbBdceBspdu6tXgifuJB4D9UD9sdVMUshtz07YvAVdMlTiSrTUyDUM0bKO4x41z1nqnzbzLGJD-C05t9-gxNKpAI1crsNgPTT9BctOvn5E7ayXy-yiEvn6wKSjHP_JiEYCP-0qv1dxEpzTZXcYCWIfsLX5fYZewUGZJhCrIpK67CJlxypVKeyp95UIL&__tn__=-R]Фейсбуці повідомив голова Національної ради економічного розвитку Олексій Дорошенко.
У Мексиці працюють найбільше, фактично віддавши роботі 2257 годин, а у Німеччині найменше - лише 1356. У Польщі, куди переважно йде українська трудова міграція, громадяни працювали 1812 годин у позаминулому році. Італійці працювали в середньому в 2017 році 1723 години, а французи - 1514 годин. Але є пряма залежність рівня економічного розвитку країни від кількості відпрацьованих годин її громадянами. Вона полягає в тому, що чим заможніша країна, тим менше знаходяться на роботі її громадяни. Високого рівня життя досягли попередні покоління, а сьогоднішні можуть собі дозволити більше відпочивати.
В Україні, у 2018 році, нормативом при 40-годинному робочому тижні було 1993 робочих години за рік. Але багато хто працює за 36-годинним графіком, тому встановити скільки годин на рік працює українець важко.
Якщо ви подорожуєте світом, то для спілкування будете використовувати місцеву мову, або універсальну, тобто англійську, французьку або іспанську. Тому коли Україна хоче потрапити до клубу тридцяти найбагатших країн світу, то повинна запозичувати те, чим там користуються. А там використовується погодинна оплата праці. І це однією з причин того, що люди там цінують час, оскільки знають, що їм буде оплачена кожна година перебування на робочому місці. В нашій країні процвітає безкоштовна праця поза робочим днем, оскільки передбачена лише місячна заробітна плата. Що стосується наднормових годин, то традиція її сплати існує лише на залишках великих промислових підприємств. Але все стає повністю прозорим, якщо українець починає працювати з погодинною оплатою праці. Українці, які поїхали шукати свою долю за кордон, також мають погодинну оплату праці. Коли вони будуть повертатися в країну, а ми на це розраховуємо, то вони значно більше будуть цінувати свій час та можуть не погоджуватися працювати за важко зрозумілу місячну платню. Ми розуміємо, що навіть 10% активного населення достатньо на проведення будь-яких змін. Українців, яких ми називаємо трудовими мігрантами, значно більше, ніж 10%. Тому впевнений, що вони будуть рушійною силою змін у трудових відносинах.
Телеканал NEWSONE TV провів вчора в ефірі опитування глядачів щодо того, яку систему оплати праці вони вважають більш вигідною для себе. Більше 80% українців сказали, що погодинна оплата їх праці більш влаштовує ніж існуюча помісячна.


Вечірні Вісті


...

За даними Організації економічного співробітництва та розвитку кількість фактично відпрацьованих годин за 2017 рік коливається від 1356 годин до 2257. До цієї міжнародної організації входить 36 країн, переважно європейських, але присутні також усі найбільші економіки світу: США, Канада, Японія та інші. Про це на своїй сторінці в =68.ARAHG5CGe3ATCCgS51YMNIBY1yVwqC8a_yKlOLSxnh_69NiCLswefCRsMAeYE0WlM2yK8aIlF_2cBZNuWc2FBaKB5Uo3m4danviIjHoWhBbBdceBspdu6tXgifuJB4D9UD9sdVMUshtz07YvAVdMlTiSrTUyDUM0bKO4x41z1nqnzbzLGJD-C05t9-gxNKpAI1crsNgPTT9BctOvn5E7ayXy-yiEvn6wKSjHP_JiEYCP-0qv1dxEpzTZXcYCWIfsLX5fYZewUGZJhCrIpK67CJlxypVKeyp95UIL

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика