Говорили про зміни, – Юлія Тимошенко про зустріч із Президентом - «Общество» » «Новости Дня»
Розина
Опубликовано: 12:56, 13 июня 2019
Общество / Украина

Говорили про зміни, – Юлія Тимошенко про зустріч із Президентом - «Общество»

У питаннях дострокових парламентських виборів та реальних змін, на які так чекають українці, - ми із президентом однодумці. Про це розповіла лідер «Батьківщини» у прямому ефірі на телеканалі «112 Україна», коментуючи свою сьогоднішню зустріч із Володимиром Зеленським. За її словами, головними темами розмови з главою держави стали - як не допустити руйнації дострокових виборів і не втратити жодного дня заради справжніх перетворень і результатів для людей, які можна досягти вже зараз. «Щодо виборів і перетворень в економіці та
Говорили про зміни, – Юлія Тимошенко про зустріч із Президентом - «Общество»
Говорили про зміни, – Юлія Тимошенко про зустріч із Президентом - «Общество»

У питаннях дострокових парламентських виборів та реальних змін, на які так чекають українці, - ми із президентом однодумці.


Про це розповіла лідер «Батьківщини» у прямому ефірі на телеканалі «112 Україна», коментуючи свою сьогоднішню зустріч із Володимиром Зеленським.


За її словами, головними темами розмови з главою держави стали - як не допустити руйнації дострокових виборів і не втратити жодного дня заради справжніх перетворень і результатів для людей, які можна досягти вже зараз.


«Щодо виборів і перетворень в економіці та соціальній сфері - ми однодумці. Наша команда разом робитиме все можливе, щоб наступні 5 років для України стали успішними і щоб кожна людина відчула зміни якнайшвидше. Щоб не звіти були красивими, а життя людей», - зазначила вона.


Глава держави та лідер фракції обговорили напрямки змін, які зараз треба робити в країні, додала Юлія Тимошенко.


«Наша команда вважає, що вікно можливостей відкрито. Цей шанс для країни категорично не можна втратити», - наголосила політик.


Окрім того, Голова партії запропонувала, щоб «Батьківщина», «Слуга народу» та «Голос» об'єдналися для боротьби з «монстрами корупції» режиму Порошенка, які хочуть потрапити до парламенту за мажоритарними округами.


Юлія Тимошенко також зауважила: не можна допустити, щоб Конституційний Суд зруйнував дострокові парламентські вибори.


«Це означатиме, що стара більшість в парламенті переможе зміни, на які люди очікують. Рішення про перенесення буде незаконним, корупційно або політично вмотивованим», - підсумувала вона.



ba.org.ua


...

У питаннях дострокових парламентських виборів та реальних змін, на які так чекають українці, - ми із президентом однодумці. Про це розповіла лідер «Батьківщини» у прямому ефірі на телеканалі «112 Україна», коментуючи свою сьогоднішню зустріч із Володимиром Зеленським. За її словами, головними темами розмови з главою держави стали - як не допустити руйнації дострокових виборів і не втратити жодного дня заради справжніх перетворень і результатів для людей, які можна досягти вже зараз. «Щодо виборів і перетворень в економіці та соціальній сфері - ми однодумці. Наша команда разом робитиме все можливе, щоб наступні 5 років для України стали успішними і щоб кожна людина відчула зміни якнайшвидше. Щоб не звіти були красивими, а життя людей», - зазначила вона. Глава держави та лідер фракції обговорили напрямки змін, які зараз треба робити в країні, додала Юлія Тимошенко. «Наша команда вважає, що вікно можливостей відкрито. Цей шанс для країни категорично не можна втратити», - наголосила політик. Окрім того, Голова партії запропонувала, щоб «Батьківщина», «Слуга народу» та «Голос» об'єдналися для боротьби з «монстрами корупції» режиму Порошенка, які хочуть потрапити до парламенту за мажоритарними округами. Юлія Тимошенко також зауважила: не можна допустити, щоб Конституційний Суд зруйнував дострокові парламентські вибори. «Це означатиме, що стара більшість в парламенті переможе зміни, на які люди очікують. Рішення про перенесення буде незаконним, корупційно або політично вмотивованим», - підсумувала вона. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика