Чоловік помилково відсидів 19 років. Йому виплатили $4,8 млн компенсації - «Общество» » «Новости Дня»
Онисим
Опубликовано: 00:21, 16 октября 2019
Общество / Украина

Чоловік помилково відсидів 19 років. Йому виплатили $4,8 млн компенсації - «Общество»

Чоловікові, який помилково відсидів 19 років за ґратами через звинувачення у вбивстві поліцейського, виплатили компенсацію 4,8 мільйонів доларів. Девіда Істмена засудили до довічного ув'язнення...
Чоловік помилково відсидів 19 років. Йому виплатили $4,8 млн компенсації - «Общество»
Чоловік помилково відсидів 19 років. Йому виплатили $4,8 млн компенсації - «Общество»

Чоловікові, який помилково відсидів 19 років за ґратами через звинувачення у вбивстві поліцейського, виплатили компенсацію 4,8 мільйонів доларів.


Девіда Істмена засудили до довічного ув'язнення ще у 1995 році. Його визнали винним у вбивстві співробітника поліції Коліна Вінчестера.


Згодом - після того, як суд визнав, що він є невинуватим, - Істмена відпустили. Справа про вбивство правоохоронця залишається нерозкритою.


Вбивство поліцейського стало причиною одного із наймасштабніших кримінальних розслідувань в історії Австралії.


Девіду Істмену зараз 74 роки. Під час судових слухань повідомлялося, що ув'язнення не дало йому змоги побудувати кар'єру і створити сім'ю.


Також відомо, що за час ув'язнення Істмена померла його мама.


"Він втратив величезний шматок свого життя", - каже Сем Тірні, адвокат чоловіка.


Вбитий поліцейський на ім'я Колін Вінчестер помер у 1989 році - після того, як йому двічі вистрілили в голову. В момент вбивства він перебував поблизу свого будинку в Канберрі.


Підозра на Девіда Істмена тоді впала через те, що він нібито відправляв поліції погрози, пов'язані з іншою кримінальною справою.


Після вироку про ув'язнення чоловік провів за ґратами 19 років. Він подавав апеляції у 1999, 2000, 2001, 2005 та 2008 роках, але безрезультатно.


Проте у 2014 році судове розслідування дійшло висновку, що пан Істмен став жертвою "істотного порушення правосуддя" через недоліки у доказах, які поліція використовувала щодо нього.


Минулого року його повністю виправдали і зняли усі звинувачення.


bbc.com


...

Чоловікові, який помилково відсидів 19 років за ґратами через звинувачення у вбивстві поліцейського, виплатили компенсацію 4,8 мільйонів доларів. Девіда Істмена засудили до довічного ув'язнення ще у 1995 році. Його визнали винним у вбивстві співробітника поліції Коліна Вінчестера. Згодом - після того, як суд визнав, що він є невинуватим, - Істмена відпустили. Справа про вбивство правоохоронця залишається нерозкритою. Вбивство поліцейського стало причиною одного із наймасштабніших кримінальних розслідувань в історії Австралії. Девіду Істмену зараз 74 роки. Під час судових слухань повідомлялося, що ув'язнення не дало йому змоги побудувати кар'єру і створити сім'ю. Також відомо, що за час ув'язнення Істмена померла його мама. "Він втратив величезний шматок свого життя", - каже Сем Тірні, адвокат чоловіка. Вбитий поліцейський на ім'я Колін Вінчестер помер у 1989 році - після того, як йому двічі вистрілили в голову. В момент вбивства він перебував поблизу свого будинку в Канберрі. Підозра на Девіда Істмена тоді впала через те, що він нібито відправляв поліції погрози, пов'язані з іншою кримінальною справою. Після вироку про ув'язнення чоловік провів за ґратами 19 років. Він подавав апеляції у 1999, 2000, 2001, 2005 та 2008 роках, але безрезультатно. Проте у 2014 році судове розслідування дійшло висновку, що пан Істмен став жертвою "істотного порушення правосуддя" через недоліки у доказах, які поліція використовувала щодо нього. Минулого року його повністю виправдали і зняли усі звинувачення. bbc.com .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика