Юлія Тимошенко назвала «Північний потік-2» політичним і «непартнерським» проектом - «Автоновости» » «Новости Дня»
Davidson
Опубликовано: 21:56, 18 февраля 2019
Украина / Авто

Юлія Тимошенко назвала «Північний потік-2» політичним і «непартнерським» проектом - «Автоновости»

Будівництво «Північного потоку» та «Північного потоку-2» повністю суперечить інтересам України і насправді не є економічно доцільним. Про це наголосила Юлія Тимошенко в інтерв'ю DW під час Мюнхенської...
Юлія Тимошенко назвала «Північний потік-2» політичним і «непартнерським» проектом - «Автоновости»

Будівництво «Північного потоку» та «Північного потоку-2» повністю суперечить інтересам України і насправді не є економічно доцільним.


Про це наголосила Юлія Тимошенко в інтерв'ю DW під час Мюнхенської конференції з питань безпеки.


«Україна може без жодних проблем забезпечити транспортування усього необхідного газу для європейських потреб», - сказала вона.


Лідер «Батьківщини» нагадала: угоди, які Київ має з ЄС, передбачають, що під час ухвалення подібних рішень мають проводитися двосторонні консультації. І висловила жаль з приводу того, що цього не сталося.


«Сподіваємося, що все ж будуть застосовані всі необхідні важелі для того, щоб не будувати політичні «потоки», та все-таки керуватися економічною доцільністю і партнерством», - наголосила Юлыя Тимошенко.


...

Будівництво «Північного потоку» та «Північного потоку-2» повністю суперечить інтересам України і насправді не є економічно доцільним. Про це наголосила Юлія Тимошенко в інтерв'ю DW під час Мюнхенської конференції з питань безпеки. «Україна може без жодних проблем забезпечити транспортування усього необхідного газу для європейських потреб», - сказала вона. Лідер «Батьківщини» нагадала: угоди, які Київ має з ЄС, передбачають, що під час ухвалення подібних рішень мають проводитися двосторонні консультації. І висловила жаль з приводу того, що цього не сталося. «Сподіваємося, що все ж будуть застосовані всі необхідні важелі для того, щоб не будувати політичні «потоки», та все-таки керуватися економічною доцільністю і партнерством», - наголосила Юлыя Тимошенко. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика