Юлія Тимошенко: Монетизація субсидій – це ще одна технологія підкупу виборців Порошенком - «Экономика» » «Новости Дня»
Bawerman
Опубликовано: 18:37, 21 февраля 2019
Украина / Экономика / Финансы

Юлія Тимошенко: Монетизація субсидій – це ще одна технологія підкупу виборців Порошенком - «Экономика»

Рішення про монетизацію субсидій - це ще одна технологія масового підкупу виборців чинною владою. Про це Юлія Тимошенко сказала під час зустрічі з портовиками в м. Южне на Одещині. ...
Юлія Тимошенко: Монетизація субсидій – це ще одна технологія підкупу виборців Порошенком - «Экономика»

Рішення про монетизацію субсидій - це ще одна технологія масового підкупу виборців чинною владою.


Про це Юлія Тимошенко сказала під час зустрічі з портовиками в м. Южне на Одещині.


За її словами, цинізм цієї технології в тому, що влада напередодні виборів вирішила видати субсидії на ЖКП грошима, а потім ці ж гроші відбере в українців за допомогою підвищення тарифів. А газ дорожчатиме і надалі - з травня на 15%, а наприкінці року - ще на 25%.


Юлія Тимошенко переконана, що за маніпуляції з цінами на газ повністю відповідає Петро Порошенко. Адже НКРЕКП, яка встановлює тарифи, - це орган, сформований саме президентом.


«Усе, що 5 років відбувалось, - це рішення президента. Він давав вказівки і вся країна отримувала результат», - сказала лідер «Батьківщини».


Зростання тарифів б'є не лише по людях, а й руйнує вітчизняну економіку, переконана Юлія Тимошенко. Адже коли в людей не залишається коштів на купівлю товарів та послуг, скорочується попит і економіка деградує, наголосила вона.


Голова партії також заперечила, що непідйомні для громадян ціни є ринковими.


«У нас немає ринку природного газу, у нас абсолютна монополія. Ціни на газ встановлює не ринок, а президентська НКРЕКП, яку він створює своїм указом», - підсумувала Юлія Тимошенко.


ba.org.ua


...

Рішення про монетизацію субсидій - це ще одна технологія масового підкупу виборців чинною владою. Про це Юлія Тимошенко сказала під час зустрічі з портовиками в м. Южне на Одещині. За її словами, цинізм цієї технології в тому, що влада напередодні виборів вирішила видати субсидії на ЖКП грошима, а потім ці ж гроші відбере в українців за допомогою підвищення тарифів. А газ дорожчатиме і надалі - з травня на 15%, а наприкінці року - ще на 25%. Юлія Тимошенко переконана, що за маніпуляції з цінами на газ повністю відповідає Петро Порошенко. Адже НКРЕКП, яка встановлює тарифи, - це орган, сформований саме президентом. «Усе, що 5 років відбувалось, - це рішення президента. Він давав вказівки і вся країна отримувала результат», - сказала лідер «Батьківщини». Зростання тарифів б'є не лише по людях, а й руйнує вітчизняну економіку, переконана Юлія Тимошенко. Адже коли в людей не залишається коштів на купівлю товарів та послуг, скорочується попит і економіка деградує, наголосила вона. Голова партії також заперечила, що непідйомні для громадян ціни є ринковими. «У нас немає ринку природного газу, у нас абсолютна монополія. Ціни на газ встановлює не ринок, а президентська НКРЕКП, яку він створює своїм указом», - підсумувала Юлія Тимошенко. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика