Григорій Немиря братиме участь в Українській Лабораторії у Брюсселі - «Происшествия» » «Новости Дня»
Анна
Опубликовано: 18:53, 25 февраля 2019
Украина / Происшествия и криминал

Григорій Немиря братиме участь в Українській Лабораторії у Брюсселі - «Происшествия»

У понеділок, 25 лютого, заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря братиме участь в Українській Лабораторії 2019 року на тему «Майбутнє України: випробування виборами»,...
Григорій Немиря братиме участь в Українській Лабораторії у Брюсселі - «Происшествия»

У понеділок, 25 лютого, заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря братиме участь в Українській Лабораторії 2019 року на тему «Майбутнє України: випробування виборами», яка відбудеться у Брюсселі.


Спікерами заходу стануть високопосадовці нашої країни, ЄС, США, представники міжнародних організацій, експерти та представники лідерів президентських перегонів в Україні. До участі в Українській Лабораторії запрошені посадовці, експерти, представники неурядових організацій, бізнес-асоціацій, академічних кіл та медіа, які займаються питаннями України в Брюсселі та ЄС.


Планується дискусія щодо впливу виборів в Україні та до Європейського Парламенту на процеси європейської інтеграції, реформування та демократизації нашої країни, а також завдання, які стоять перед нашою державою, ЄС та світом у 2019 році.


Нагадаємо, що Українська Лабораторія в Брюсселі - це щорічний флагманський захід Офісу зв'язку українських аналітичних центрів у Брюсселі.


Започаткована у 2016 році, вона стала унікальною платформою для дискусії та співпраці професіоналів, які працюють заради європейської інтеграції України.


Українська Лабораторія в Брюсселі щороку залучає посадовців високого рівня, лідерів думок, експертів провідних українських та європейських аналітичних центрів, представників бізнес-асоціацій, консалтингових компаній, наукових кіл та медіа.



ba.org.ua


...

У понеділок, 25 лютого, заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря братиме участь в Українській Лабораторії 2019 року на тему «Майбутнє України: випробування виборами», яка відбудеться у Брюсселі. Спікерами заходу стануть високопосадовці нашої країни, ЄС, США, представники міжнародних організацій, експерти та представники лідерів президентських перегонів в Україні. До участі в Українській Лабораторії запрошені посадовці, експерти, представники неурядових організацій, бізнес-асоціацій, академічних кіл та медіа, які займаються питаннями України в Брюсселі та ЄС. Планується дискусія щодо впливу виборів в Україні та до Європейського Парламенту на процеси європейської інтеграції, реформування та демократизації нашої країни, а також завдання, які стоять перед нашою державою, ЄС та світом у 2019 році. Нагадаємо, що Українська Лабораторія в Брюсселі - це щорічний флагманський захід Офісу зв'язку українських аналітичних центрів у Брюсселі. Започаткована у 2016 році, вона стала унікальною платформою для дискусії та співпраці професіоналів, які працюють заради європейської інтеграції України. Українська Лабораторія в Брюсселі щороку залучає посадовців високого рівня, лідерів думок, експертів провідних українських та європейських аналітичних центрів, представників бізнес-асоціацій, консалтингових компаній, наукових кіл та медіа. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика