Юлія Тимошенко: Україна повинна перестати бути сировинним придатком Європи - «Происшествия» » «Новости Дня»
Ростислава
Опубликовано: 00:15, 14 марта 2019
Украина / Происшествия и криминал

Юлія Тимошенко: Україна повинна перестати бути сировинним придатком Європи - «Происшествия»

Про це лідер «Батьківщини» сказала під час зустрічі з мешканцями Деснянського району м. Києва. Саме за експортом переробленої продукції майбутнє українського АПК, переконана вона. ...
Юлія Тимошенко: Україна повинна перестати бути сировинним придатком Європи - «Происшествия»

Про це лідер «Батьківщини» сказала під час зустрічі з мешканцями Деснянського району м. Києва.


Саме за експортом переробленої продукції майбутнє українського АПК, переконана вона.


Юлія Тимошенко зауважила, що Україна постачає світу мільйони тон зерна, але наші аграрії нічого з цього не отримують.


«Ми засипаємо світ нашим зерном, збиваємо на нього ціни і наші аграрії не отримують нічого. Інші країни, які купують наше зерно, виробляють з нього корми, борошно, макаронні вироби та торгують готовою продукцією у світі. Вони все роблять на нашій сировині, але ми отримуємо з нашої землі - 0, а світ - трильйони доходів», - пояснила кандидат у Президенти.


Нова влада повинна буде сприяти тому, щоб наші аграрії переробляли сировину в готову продукцію. Наприклад, ініційований Юлією Тимошенко Новий курс України передбачає можливість аграріям брати довгострокові кредити під 3% річних, а не під 22-25%, як є зараз, правильну податкову систему - запровадження єдиного податку на гектар землі (решта податків прибирається), систему підтримки та дотацій.


Це дозволить за 3 роки мати не 18 млрд євро, а 180 млрд від торгівлі готової продукції - це 2 ВВП країни і тільки з однієї галузі, зауважила Юлія Тимошенко.


ba.org.ua



...

Про це лідер «Батьківщини» сказала під час зустрічі з мешканцями Деснянського району м. Києва. Саме за експортом переробленої продукції майбутнє українського АПК, переконана вона. Юлія Тимошенко зауважила, що Україна постачає світу мільйони тон зерна, але наші аграрії нічого з цього не отримують. «Ми засипаємо світ нашим зерном, збиваємо на нього ціни і наші аграрії не отримують нічого. Інші країни, які купують наше зерно, виробляють з нього корми, борошно, макаронні вироби та торгують готовою продукцією у світі. Вони все роблять на нашій сировині, але ми отримуємо з нашої землі - 0, а світ - трильйони доходів», - пояснила кандидат у Президенти. Нова влада повинна буде сприяти тому, щоб наші аграрії переробляли сировину в готову продукцію. Наприклад, ініційований Юлією Тимошенко Новий курс України передбачає можливість аграріям брати довгострокові кредити під 3% річних, а не під 22-25%, як є зараз, правильну податкову систему - запровадження єдиного податку на гектар землі (решта податків прибирається), систему підтримки та дотацій. Це дозволить за 3 роки мати не 18 млрд євро, а 180 млрд від торгівлі готової продукції - це 2 ВВП країни і тільки з однієї галузі, зауважила Юлія Тимошенко. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)