Юлія Тимошенко: Ми захистимо чесні вибори і не дамо владі їх сфальшувати - «Происшествия» » «Новости Дня»
Клавдий
Опубликовано: 21:07, 23 марта 2019
Украина / Происшествия и криминал

Юлія Тимошенко: Ми захистимо чесні вибори і не дамо владі їх сфальшувати - «Происшествия»

Юлія Тимошенко розповіла під час прес-конференції та на велелюдному мітингу в Луцьку, де вона сьогодні перебувала в межах передвиборного туру, як захищатиме чесні вибори. Лідер...
Юлія Тимошенко: Ми захистимо чесні вибори і не дамо владі їх сфальшувати - «Происшествия»

Юлія Тимошенко розповіла під час прес-конференції та на велелюдному мітингу в Луцьку, де вона сьогодні перебувала в межах передвиборного туру, як захищатиме чесні вибори.


Лідер «Батьківщини» зауважила, що вже зараз повним ходом з боку президента йде підкуп голосів і підготовка до фальсифікацій.


Зокрема, видача грошей з бюджету на підкуп йде за трьома напрямами: видають по 1000 грн тим, хто готовий віддати свій голос за Порошенка, за рахунок одноразових виплат пенсіонерам і видачі частині людей субсидій за ЖКП (і тільки на 2 місяці).


«Так президент намагається купити вибори, а не перемогти на них», - зауважила Юлія Тимошенко.


Окрім того, чинна влада хоче зібрати на кожній дільниці свою більшість, щоб підробити протоколи.


Проте, наголосила лідер «Батьківщини», вона боротиметься за чесні вибори і не дасть владі їх сфальшувати. І для цього Голова партії об'єдналася зі всіма кандидатами від проєвропейських опозиційних сил і разом вони підписали спеціальний документ.


«Ми домовилися об'єднати свої сили і зібрати більшість членів комісій від кандидатів проєвропейської опозиції на кожній дільниці. Це означає, що ніхто не дасть сфальшувати вибори», - пояснила Голова партії.


За її словами, буде зібрано 30 тис. оригіналів протоколів з мокрими печатками і підписами.


«Ми зробимо все, щоб Україна побачила реальний результат на базі оригінальних протоколів, які заповнять дільничні виборчі комісії. Це унеможливить фальсифікації в ЦВК і в окружний виборчих комісіях. Ми згуртувалися і діятимемо спільно», - підсумувала кандидат у Президенти.


ba.org.ua


...

Юлія Тимошенко розповіла під час прес-конференції та на велелюдному мітингу в Луцьку, де вона сьогодні перебувала в межах передвиборного туру, як захищатиме чесні вибори. Лідер «Батьківщини» зауважила, що вже зараз повним ходом з боку президента йде підкуп голосів і підготовка до фальсифікацій. Зокрема, видача грошей з бюджету на підкуп йде за трьома напрямами: видають по 1000 грн тим, хто готовий віддати свій голос за Порошенка, за рахунок одноразових виплат пенсіонерам і видачі частині людей субсидій за ЖКП (і тільки на 2 місяці). «Так президент намагається купити вибори, а не перемогти на них», - зауважила Юлія Тимошенко. Окрім того, чинна влада хоче зібрати на кожній дільниці свою більшість, щоб підробити протоколи. Проте, наголосила лідер «Батьківщини», вона боротиметься за чесні вибори і не дасть владі їх сфальшувати. І для цього Голова партії об'єдналася зі всіма кандидатами від проєвропейських опозиційних сил і разом вони підписали спеціальний документ. «Ми домовилися об'єднати свої сили і зібрати більшість членів комісій від кандидатів проєвропейської опозиції на кожній дільниці. Це означає, що ніхто не дасть сфальшувати вибори», - пояснила Голова партії. За її словами, буде зібрано 30 тис. оригіналів протоколів з мокрими печатками і підписами. «Ми зробимо все, щоб Україна побачила реальний результат на базі оригінальних протоколів, які заповнять дільничні виборчі комісії. Це унеможливить фальсифікації в ЦВК і в окружний виборчих комісіях. Ми згуртувалися і діятимемо спільно», - підсумувала кандидат у Президенти. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика