«Євробачення» під загрозою зриву - «Культура» » «Новости Дня»
Douglas
Опубликовано: 18:43, 26 марта 2019
Украина / Культура

«Євробачення» під загрозою зриву - «Культура»

Міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2019», який в травні має відбутись в столиці Ізраїлю Тель-Авіві, може зірватися через загрозу порушення безпеки. Про це заговорили у ЗМІ після того, як...
«Євробачення» під загрозою зриву - «Культура»
«Євробачення» під загрозою зриву - «Культура»

Міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2019», який в травні має відбутись в столиці Ізраїлю Тель-Авіві, може зірватися через загрозу порушення безпеки.


Про це заговорили у ЗМІ після того, як відбулася подія, яка порушила крихке перемир'я між Ізраїлем та Палестиною. Країни давно перебувають в стані конфлікту і час від часу навіть починають відкрите військове протистояння.


Організатори конкурсу визнали, що не можуть забезпечити належну безпеку. Втім, офіційні представники Європейської мовної спілки (EBU) запевняють, що підготовка до конкурсу триває.


"Охорона і безпека завжди мають першорядне значення для нас. Ми продовжуємо працювати для забезпечення благополуччя всіх, хто готується до "Євробачення" в травні і бере участь в ньому. Ми будемо уважно стежити за поточною ситуацією в Ізраїлі. Тільки війна або великомасштабна військова операція може перешкодити проведенню конкурсу", - заявили вони виданню The Jerusalem post.


Однак EBU не повідомили, чи є у них план дій в надзвичайних ситуаціях.


ТСН


...

Міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2019», який в травні має відбутись в столиці Ізраїлю Тель-Авіві, може зірватися через загрозу порушення безпеки. Про це заговорили у ЗМІ після того, як відбулася подія, яка порушила крихке перемир'я між Ізраїлем та Палестиною. Країни давно перебувають в стані конфлікту і час від часу навіть починають відкрите військове протистояння. Організатори конкурсу визнали, що не можуть забезпечити належну безпеку. Втім, офіційні представники Європейської мовної спілки (EBU) запевняють, що підготовка до конкурсу триває. "Охорона і безпека завжди мають першорядне значення для нас. Ми продовжуємо працювати для забезпечення благополуччя всіх, хто готується до "Євробачення" в травні і бере участь в ньому. Ми будемо уважно стежити за поточною ситуацією в Ізраїлі. Тільки війна або великомасштабна військова операція може перешкодити проведенню конкурсу", - заявили вони виданню The Jerusalem post. Однак EBU не повідомили, чи є у них план дій в надзвичайних ситуаціях. ТСН .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика